Povezane vesti

Deca obolela od raka prevarena za milione sakupljene za njihovo lečenje, otkrio BBC

Deca obolela od raka prevarena za milione sakupljene za njihovo lečenje, otkrio BBC

BBC News pre 5 dana
Čini se da su za teško bolesnu decu prikupljene ogromne sume novca, koje oni nikada nisu dobili. Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. „Imam sedam godina i imam rak“, kaže. „Molim vas, spasite mi život i… »

NIN pre 5 dana
Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. "Imam sedam godina i imam rak", kaže. "Molim vas, spasite mi život i pomozite mi." Halil - na slici iznad koja je zamrznuta na snimku - nije želeo to da snima, kaže njegova… »

Južne vesti pre 5 dana
BBC Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. „Imam sedam godina i imam rak“, kaže. „Molim vas, spasite mi život i pomozite mi.“ Halil – na slici iznad koja je zamrznuta na snimku – nije želeo to da snima, kaže… »

Danas pre 5 dana
Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. „Imam sedam godina i imam rak“, kaže. „Molim vas, spasite mi život i pomozite mi.“ Halil – na slici iznad koja je zamrznuta na snimku – nije želeo to da snima, kaže njegova… »

Radio 021 pre 5 dana
Čini se da su za teško bolesnu decu prikupljene ogromne sume novca, koje oni nikada nisu dobili. BBC Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. „Imam sedam godina i imam rak“, kaže. „Molim vas, spasite mi život i… »

Vesti dana »