Повезане вести

Деца оболела од рака преварена за милионе сакупљене за њихово лечење, открио ББЦ

Деца оболела од рака преварена за милионе сакупљене за њихово лечење, открио ББЦ

BBC News 16.12.2025
Чини се да су за тешко болесну децу прикупљене огромне суме новца, које они никада нису добили. Упозорење: Узнемирујући садржај Мали дечак гледа у камеру. Блед је и нема косу. „Имам седам година и имам рак“, каже. „Молим вас… »

Јужне вести 16.12.2025
ББЦ Упозорење: Узнемирујући садржај Мали дечак гледа у камеру. Блед је и нема косу. „Имам седам година и имам рак“, каже. „Молим вас, спасите ми живот и помозите ми.“ Халил – на слици изнад која је замрзнута на снимку – није… »

Данас 16.12.2025
Упозорење: Узнемирујући садржај Мали дечак гледа у камеру. Блед је и нема косу. „Имам седам година и имам рак“, каже. „Молим вас, спасите ми живот и помозите ми.“ Халил – на слици изнад која је замрзнута на снимку – није желео… »

Радио 021 16.12.2025
Чини се да су за тешко болесну децу прикупљене огромне суме новца, које они никада нису добили. ББЦ Упозорење: Узнемирујући садржај Мали дечак гледа у камеру. Блед је и нема косу. „Имам седам година и имам рак“, каже. „Молим… »

НИН 16.12.2025
Упозорење: Узнемирујући садржај Мали дечак гледа у камеру. Блед је и нема косу. "Имам седам година и имам рак", каже. "Молим вас, спасите ми живот и помозите ми." Халил - на слици изнад која је замрзнута на снимку - није желео… »

Вести дана »