Povezane vesti
Deca obolela od raka prevarena za milione sakupljene za njihovo lečenje, otkrio BBC
BBC News pre 5 dana
Čini se da su za teško bolesnu decu prikupljene ogromne sume novca, koje oni nikada nisu dobili. Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. „Imam sedam godina i imam rak“, kaže. „Molim vas, spasite mi život i… »
Deca obolela od raka prevarena za milione sakupljene za njihovo lečenje, otkrio BBC
NIN pre 5 dana
Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. "Imam sedam godina i imam rak", kaže. "Molim vas, spasite mi život i pomozite mi." Halil - na slici iznad koja je zamrznuta na snimku - nije želeo to da snima, kaže njegova… »
Južne vesti pre 5 dana
BBC Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. „Imam sedam godina i imam rak“, kaže. „Molim vas, spasite mi život i pomozite mi.“ Halil – na slici iznad koja je zamrznuta na snimku – nije želeo to da snima, kaže… »
Danas pre 5 dana
Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. „Imam sedam godina i imam rak“, kaže. „Molim vas, spasite mi život i pomozite mi.“ Halil – na slici iznad koja je zamrznuta na snimku – nije želeo to da snima, kaže njegova… »
Radio 021 pre 5 dana
Čini se da su za teško bolesnu decu prikupljene ogromne sume novca, koje oni nikada nisu dobili. BBC Upozorenje: Uznemirujući sadržaj Mali dečak gleda u kameru. Bled je i nema kosu. „Imam sedam godina i imam rak“, kaže. „Molim vas, spasite mi život i… »
Vesti dana »
Protest studenata u Novom Pazaru, traže uvođenje prinudne uprave na DUNP-u
RTV pre 1 satjoš 44 povezane
Obradovaće nas sunčani intervali u Srbiji sutra oblačno i maglovito jutro, meteorolozi obećavaju da će se razvedriti temperatura do 8 stepeni
Dnevnik pre 20 minutajoš 39 povezanih
Crvena zvezda dobija novog trenera: Milojević otišao, naslednik (ponovo) Dejan Stanković?
BBC News pre 25 minutajoš 43 povezane
Ministar Glamočić: Pomozite domaćim proizvođačima, pijte više mleka
Nova ekonomija pre 50 minutajoš 19 povezanih
Incident u Kosjeriću: Verbalni sukob sa predsednikom opštine i njegovim sinom, policija intervenisala
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 19 povezanih