Povezane vesti
"Hitna pomoć ga je već ubacivala u auto" Aco Pejović otkrio detalje Đanijeve povrede na skijanju: Bio je nespreman
Kurir pre 31 dana
Aco Pejović, koji će u najluđoj noći nastupati u Banjaluci, rekao je pred našim kamerama da će sve praznične dane provesti radno. - Uvek kada radim, 31. decembar, 1, 2. i 3. januar, tu smo uvek moj bend i ja. Porodica ne ide sa mnom. Ja radim, cele… »
Ni ove godine neći biti s njima: Aco Pejović ne slavi Novu godinu sa porodicom
Svet & Skandal pre 31 dana
Aco Pejović ni ove godine neće proslaviti Novu godinu sa svojom porodicom, jer tradicionalno nastupa za najluđu noć, kao i prve dane januara. Ipak, kako pevač kaže, on će sve to nadoknati za Božić gde se njegova porodica okupi i uživa u bogatoj trpezi… »
"Došao je samo na dva dana, nespreman" Pejović o Đanijevoj nesreći na skijanju: "Hitna ga je ubacivala u auto"
Telegraf pre 31 dana
Pevač Aco Pejović, koji će u najluđoj noći nastupati u Banjaluci, rekao je pred našim kamerama da će sve praznične dane provesti radno. - Uvek kada radim, 31. decembar, 1, 2. i 3. januar, tu smo uvek moj bend i ja. Porodica ne ide sa mnom. Ja radim, cele… »
Vesti dana »
Tehnički problemi nakon poletanja: Hrvatski „rafal“ morao da prekine let
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Dolovac: Zakoni o pravosuđu veliki korak unazad u procesu reforme javnog tužilaštva i sudstva
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Policija uhapsila muškarca (45) u Kraljevu: Sumnja se da je pokušao da iznudi novac od sugrađanina
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
"Tim putem retko ko ide" Dve misterije nakon pronalaska tela Milice (25): Nestala kod komšijine kuće, nađena pored auto-puta kilometrima dalje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Državljanin Srbije optužen zbog saobraćajne nesreće u Istri u kojoj je poginula žena
Danas pre 6 satijoš 1 povezana