Povezane vesti
"Hitna pomoć ga je već ubacivala u auto" Aco Pejović otkrio detalje Đanijeve povrede na skijanju: Bio je nespreman
Kurir 16.12.2025
Aco Pejović, koji će u najluđoj noći nastupati u Banjaluci, rekao je pred našim kamerama da će sve praznične dane provesti radno. - Uvek kada radim, 31. decembar, 1, 2. i 3. januar, tu smo uvek moj bend i ja. Porodica ne ide sa mnom. Ja radim, cele… »
Ni ove godine neći biti s njima: Aco Pejović ne slavi Novu godinu sa porodicom
Svet & Skandal 16.12.2025
Aco Pejović ni ove godine neće proslaviti Novu godinu sa svojom porodicom, jer tradicionalno nastupa za najluđu noć, kao i prve dane januara. Ipak, kako pevač kaže, on će sve to nadoknati za Božić gde se njegova porodica okupi i uživa u bogatoj trpezi… »
"Došao je samo na dva dana, nespreman" Pejović o Đanijevoj nesreći na skijanju: "Hitna ga je ubacivala u auto"
Telegraf 16.12.2025
Pevač Aco Pejović, koji će u najluđoj noći nastupati u Banjaluci, rekao je pred našim kamerama da će sve praznične dane provesti radno. - Uvek kada radim, 31. decembar, 1, 2. i 3. januar, tu smo uvek moj bend i ja. Porodica ne ide sa mnom. Ja radim, cele… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi o predlogu Vlade za raspuštanje Skupštine: Predsedniče, napokon si nadležan
Beta pre 2 satajoš 105 povezanih
Zabrinuti meštani: Požar na Suvoj planini se širi ka selima u belopalanačkom kraju
Serbian News Media pre 26 minutajoš 57 povezanih
Moćni protivraketni štit spasava Evropu! Ukrajina sa 10 zemalja razvija novi projekat! Ovo će biti odgovor protiv balističkog pakla
Kurir pre 16 minutajoš 47 povezanih