Povezane vesti
Ćuta: Lično sam učestvovao u sprečavanju izgradnje Trampovog hotela, pozivam Vučića da podnese prijavu
N1 Info 16.12.2025
Narodni poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da je lično učestvovao u sprečavanju izgradnje hotela Tramp na mestu bombardovanog Generalštaba u Beogradu, i pozvao je predsednika Aleksandra Vučića da zbog toga podnese prijavu… »
Ćuta pozvao Vučića da podnese prijavu protiv njega zbog Generalštaba
Nova 16.12.2025
Poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese krivičnu prijavu protiv njega, jer je "lično učestvovao u sprečavanju izgradnje Trampovih hotela na lokaciji Generalštaba". „Ja, građanin… »
Jovanović Ćuta: Lično sam učestvovao u sprečavanju izgradnje Trampovog hotela, pozivam Vučića da podnese prijavu
Nedeljnik 16.12.2025
Narodni poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da je lično učestvovao u sprečavanju izgradnje hotela Tramp na mestu bombardovanog Generalštaba u Beogradu, i pozvao je predsednika Aleksandra Vučića da zbog toga podnese prijavu… »
Poslanik Jovanović Ćuta traži od Vučića da ga uhapsi
Danas 16.12.2025
Poslanik i lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta zatražio je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u saopštenju i izjavi koju je poslao medijima, da ga uhapsi u vezi ometanja izgradnje na lokaciji Generalštaba u Beogradu. „Ja, građanin i… »
Vesti dana »
Rok za podnošenje prijava za legalizaciju produžen za tri dana
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 37 povezanih
Novi Sad: Protestna šetnja zbog najave izgradnje crkve na zelenoj površini
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
Brnabić: Birački spisak najažurniji do sada, važno da građani vide da se ništa ne krije
Telegraf pre 2 satajoš 20 povezanih