Повезане вести

Ћута: Лично сам учествовао у спречавању изградње Трамповог хотела, позивам Вучића да поднесе пријаву

Ћута: Лично сам учествовао у спречавању изградње Трамповог хотела, позивам Вучића да поднесе пријаву

Н1 Инфо пре 23 дана
Народни посланик Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута изјавио је да је лично учествовао у спречавању изградње хотела Трамп на месту бомбардованог Генералштаба у Београду, и позвао је председника Александра Вучића да због… »
Јовановић Ћута: Лично сам учествовао у спречавању изградње Трамповог хотела, позивам Вучића да поднесе пријаву

Јовановић Ћута: Лично сам учествовао у спречавању изградње Трамповог хотела, позивам Вучића да поднесе пријаву

Недељник пре 23 дана
Народни посланик Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута изјавио је да је лично учествовао у спречавању изградње хотела Трамп на месту бомбардованог Генералштаба у Београду, и позвао је председника Александра Вучића да због… »
Ћута позвао Вучића да поднесе пријаву против њега због Генералштаба

Ћута позвао Вучића да поднесе пријаву против њега због Генералштаба

Нова пре 23 дана
Посланик Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута позвао је данас председника Србије Александра Вучића да поднесе кривичну пријаву против њега, јер је "лично учествовао у спречавању изградње Трампових хотела на локацији… »
Посланик Јовановић Ћута тражи од Вучића да га ухапси

Посланик Јовановић Ћута тражи од Вучића да га ухапси

Данас пре 23 дана
Посланик и лидер Еколошког устанка Александар Јовановић Ћута затражио је од председника Србије Александра Вучића, у саопштењу и изјави коју је послао медијима, да га ухапси у вези ометања изградње на локацији Генералштаба у… »

Вести дана »