Povezane vesti

Ćuta: Lično sam učestvovao u sprečavanju izgradnje Trampovog hotela, pozivam Vučića da podnese prijavu

Ćuta: Lično sam učestvovao u sprečavanju izgradnje Trampovog hotela, pozivam Vučića da podnese prijavu

N1 Info 16.12.2025
Narodni poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da je lično učestvovao u sprečavanju izgradnje hotela Tramp na mestu bombardovanog Generalštaba u Beogradu, i pozvao je predsednika Aleksandra Vučića da zbog toga podnese prijavu… »
Ćuta pozvao Vučića da podnese prijavu protiv njega zbog Generalštaba

Ćuta pozvao Vučića da podnese prijavu protiv njega zbog Generalštaba

Nova 16.12.2025
Poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da podnese krivičnu prijavu protiv njega, jer je "lično učestvovao u sprečavanju izgradnje Trampovih hotela na lokaciji Generalštaba". „Ja, građanin… »
Jovanović Ćuta: Lično sam učestvovao u sprečavanju izgradnje Trampovog hotela, pozivam Vučića da podnese prijavu

Jovanović Ćuta: Lično sam učestvovao u sprečavanju izgradnje Trampovog hotela, pozivam Vučića da podnese prijavu

Nedeljnik 16.12.2025
Narodni poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da je lično učestvovao u sprečavanju izgradnje hotela Tramp na mestu bombardovanog Generalštaba u Beogradu, i pozvao je predsednika Aleksandra Vučića da zbog toga podnese prijavu… »
Poslanik Jovanović Ćuta traži od Vučića da ga uhapsi

Poslanik Jovanović Ćuta traži od Vučića da ga uhapsi

Danas 16.12.2025
Poslanik i lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta zatražio je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u saopštenju i izjavi koju je poslao medijima, da ga uhapsi u vezi ometanja izgradnje na lokaciji Generalštaba u Beogradu. „Ja, građanin i… »

Vesti dana »