Povezane vesti

Verenica Joce Stefanovića za Story potvrdila trudnoću: Deca su mu uručila test, svi smo plakali!

Verenica Joce Stefanovića za Story potvrdila trudnoću: Deca su mu uručila test, svi smo plakali!

Story pre 3 dana
Jovan Joca Stefanović postaje otac. Iva Bojanović u drugom je stanju što je i potvrdila za naš portal. - Istina je! Iako nismo želeli da se još uvek sazna, slika nije bila namenjena za tu informaciju. Zaista nismo ni razmišljali o tome, ali su ljudi… »
Muž je prevario sa najboljom drugaricom! Pevačica s njim dobila dvoje dece, a sad čeka bebu sa 5 godina mlađim kolegom

Muž je prevario sa najboljom drugaricom! Pevačica s njim dobila dvoje dece, a sad čeka bebu sa 5 godina mlađim kolegom

Kurir pre 2 dana
Pevač Joca Stefanović sreću je pronašao kraj pet godina starije koleginice Ive Bojanović koju je verio u junu ove godine. Iva je u drugom stanju, a sa pevačem čeka prvo dete. Iva iza sebe ima brak u kom je dobila dvoje dece, a koji je okončala zbog… »
"Svi smo plakali!" Iva Bojanović potvrdila trudnoću, pa otkrila kako je Joca reagovao: "Plan je bio drugačiji"

"Svi smo plakali!" Iva Bojanović potvrdila trudnoću, pa otkrila kako je Joca reagovao: "Plan je bio drugačiji"

Telegraf pre 2 dana
Nakon vesti da Iva Bojanović čeka dete sa pet godina mlađim kolegom, Jocom Stefanovićem, oglasila se i pevačica i potvrdila ove lepe vesti. - Istina je! Iako nismo želeli da se još uvek sazna, slika nije bila namenjena za tu informaciju. Zaista nismo ni… »
"Mislim da me je varala" Pevač ljubio ćerku kolege, pa smuvao i naslednicu koleginice, a sad čeka dete sa pet godina starijom…

"Mislim da me je varala" Pevač ljubio ćerku kolege, pa smuvao i naslednicu koleginice, a sad čeka dete sa pet godina starijom…

Blic pre 2 dana
Joca Stefanović ljubio je nekoliko poznatih dama Iva je otkrila detalje trudnoće i ispričala kako je pevač saznao radosne vesti Pevač Joca Stefanović čeka prvo dete sa pet godina starijom koleginicom Ivom Bojanić, koja je otkrila da je u petom mesecu… »
"Svi smo plakali, u 5. sam mesecu" Iva Bojanović potvrdila da čeka dete sa Jocom Stefanovićem: "Njegova želja je bila prejaka"…

"Svi smo plakali, u 5. sam mesecu" Iva Bojanović potvrdila da čeka dete sa Jocom Stefanovićem: "Njegova želja je bila prejaka"…

Blic pre 2 dana
Iva i njen verenik Joca Stefanović presrećni što čekaju dete. Vest je otkrivena slučajno zbog fotografije na kojoj Joca drži ruku na njenom stomaku. Pevačica Iva Bojanović, verenica pet godina mlađeg pevača Joce Stefanovića. u drugom je stanju. Sada se… »
Pevač čeka dete sa 5 godina starijom koleginicom Njenu decu iz prvog braka je prihvatio kao svoju, sada će dobiti i zajedničko!…

Pevač čeka dete sa 5 godina starijom koleginicom Njenu decu iz prvog braka je prihvatio kao svoju, sada će dobiti i zajedničko!…

Alo pre 2 dana
Lepe vesti saopštili su fotografijom na kojoj pevač lepšoj polovini drži ruku na stomaku. Pevač Jovan Stefanović čeka prvo dete sa koleginicom Ivom Bojanović. Lepe vesti je saopštio putem društvene mreže Instagram i fotografije na kojoj poziraju ispred… »
Joca Stefanović čeka prvo dete! Pevač i 5 godina starija izabranica srećniji nego ikad FOTO

Joca Stefanović čeka prvo dete! Pevač i 5 godina starija izabranica srećniji nego ikad FOTO

Story pre 2 dana
Jovan Joca Stefanović postaje otac. Pevačica Iva Bojanović u drugom je stanju, a Joca je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj vidimo kako drži partnerku za stomak, a komentari su se nizali. - Meni je svaki dan sa tobom Nova godina i… »
Muž je prevario sa najboljom drugaricom u njihovom stanu: Pevačica (41) sa njim dobila dvoje dece, a sad čeka bebu sa 5 godina…

Muž je prevario sa najboljom drugaricom u njihovom stanu: Pevačica (41) sa njim dobila dvoje dece, a sad čeka bebu sa 5 godina…

Blic pre 2 dana
Iva je ranije govorila o teškim iskustvima iz prošlosti, uključujući prevaru bivšeg partnera tokom trudnoće. Joca je prihvatio Ivu i njenu decu iz prethodnog odnosa, nazivajući ih svojom porodicom. Pevač Joca Stefanović sreću je pronašao kraj pet godina… »
Trudna verenica joce Stefanovića: Pevač čeka prvo dete sa 5 godina starijom partnerkom: Drži je za stomak, osmeh ne skidaju

Trudna verenica joce Stefanovića: Pevač čeka prvo dete sa 5 godina starijom partnerkom: Drži je za stomak, osmeh ne skidaju

Blic pre 2 dana
Joca je na Instagramu podelio fotografiju sa Ivom slikanu ispred novogodišnje jelke. Par blista i raduje se dolasku bebe, dok još nisu dali zvaničnu izjavu. Pevačica Iva Bojanović u drugom je stanju, a ona i njen partner, pevač Joca Stefanović čekaju… »
Joca Stefanović postaje tata! Pevač čeka prvo dete sa 5 godina starijom partnerkom (foto)

Joca Stefanović postaje tata! Pevač čeka prvo dete sa 5 godina starijom partnerkom (foto)

Kurir pre 2 dana
Joca Stefanović uskoro će postati tata! Njegova verenica Iva Bojanović čeka treće dete, jer iz prvog braka ima dvoje dece koja pevača obožavaju i sa kojima ima takav odnos da ga zovu "Ćale". Joca je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj… »
Joca Stefanović čeka dete sa 5 godina starijom pevačicom!

Joca Stefanović čeka dete sa 5 godina starijom pevačicom!

Telegraf pre 2 dana
Pevač Jovan Stefanović čeka prvo dete sa koleginicom Ivom Bojanović. On je lepe vesti saopštio putem Instagrama i fotografije na kojoj poziraju ispred jelke, dok joj drži ruku na stomaku. Podsetimo, Iva ima dvoje dece iz prethodne veze. - To jesu moja… »
Našu pevačicu muž trudnu prevario s njenom najboljom drugaricom! Rodila mu dvoje dece, a sad je trudna s Jocom.

Našu pevačicu muž trudnu prevario s njenom najboljom drugaricom! Rodila mu dvoje dece, a sad je trudna s Jocom.

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Iva Bojanović (41) je trudna i čeka svoje treće dete, a prvo u vezi sa pevačem Jovanom Jocom Stefanovićem. Ona iz braka koji je iza nje ima dvoje dece, a kako su i ona i Jovan rekli, njena deca njega zovu "ćale". - Ja sam njega predstavila na… »

Vesti dana »