Povezane vesti

Vašington: "Ne plaćaju me da biram trenera, izjava o Ocokoljiću je pogrešno protumačena"

Vašington: "Ne plaćaju me da biram trenera, izjava o Ocokoljiću je pogrešno protumačena"

Telegraf pre 28 dana
Vezao je Partizan četiri utakmice u kojim je ostvario pobede, nakon što je Željko Obradović otišao iz tima, a najbolji na terenu u taboru crno-belih definitivno je bio Dvejn Vašington! Od beka Partizana s očekuje da bude na nivou i u sredu veče, kada… »
Puzigaća: "Čukarički ima kvalitet za prva tri-četiri mesta"

Puzigaća: "Čukarički ima kvalitet za prva tri-četiri mesta"

Sportske.net pre 27 dana
Trener Radničkog iz Kragujevca, Bojan Puzigaća, i dalje čeka na prvu pobedu na "Čika Dači", a novu priliku će imati protiv Čukaričkog. Rivalitet ova dva tima je poznat u poslednjih par godina, Radnički i Čukarički su odigrali nekoliko nezaboravnih… »
"Ne plaćaju me da biram trenera!" Dvejn Vašington komentarisao izjavu koja je izazvala buru: Napravio sam šalu...

"Ne plaćaju me da biram trenera!" Dvejn Vašington komentarisao izjavu koja je izazvala buru: Napravio sam šalu...

Kurir pre 27 dana
Partizan će protiv ekipe iz Bolonje igrati u okviru 16. kola Evrolige. Vašington je pričao o treneru Mirku Ocokoljiću. - Ne plaćaju me da biram trenera, doveden sam da igram košarku i na to sam usredsređen. Držaćemo se zajedno kao igrači ko god da nam… »
Ocokoljić nakon Paspaljeve tvrdnje: "Niko ko se bavi ovim poslom neće reći..."

Ocokoljić nakon Paspaljeve tvrdnje: "Niko ko se bavi ovim poslom neće reći..."

Sportske.net pre 27 dana
Trener košarkaša Partizana Mirko Ocokoljić rekao je da između njega i kluba postoji dogovor da on bude trener prvog tima dok ne crno-beli ne pronađu novo rešenje, ističući da ne postoji neko ko se bavi ovim poslom, a da nema želju da jednog dana bude… »
„Ne plaćaju me da biram trenera, ta šala je izvučena iz konteksta“: Vašington otvorio dušu o Ocokoljiću

„Ne plaćaju me da biram trenera, ta šala je izvučena iz konteksta“: Vašington otvorio dušu o Ocokoljiću

Nova pre 27 dana
Dvejn Vašington je najbolji igrač Partizana u poslednjih nekoliko mečeva, a sada se dotakao predstojećeg duela protiv Virtusa iz Bolonje u sredu od 20.30. Partizan je vezao četiri pobede zaredom od kada je Mirko Ocokoljić zamenio Željka Obradovića na… »
"Za to me ne plaćaju": Vašington objasnio izjavu o vikanju i Željku Obradoviću

"Za to me ne plaćaju": Vašington objasnio izjavu o vikanju i Željku Obradoviću

Mondo pre 27 dana
Košarkaš KK Partizan Dvejn Vašington izazvao je veliku pažnju prethodnih dana zbog izjave koju je dao nakon "večitog" derbija. Vašington je posle pobede nad Crvenom zvezdom pričao da novi trener Mirko Ocokoljić "ne viče na košarkaše", što su mnogi… »
Vašington: "Nisam plaćen da biram trenera, već da igram... ali želeo bih da Ocokoljić ostane!"

Vašington: "Nisam plaćen da biram trenera, već da igram... ali želeo bih da Ocokoljić ostane!"

Sportske.net pre 27 dana
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington govorio je danas pred novinarima uoči utakmice protiv Virtusa. On je najpre govorio o treneru Mirku Ocokoljiću. "Ne plaćaju me da biram trenera, doveden sam da igram košarku i na to sam usredsređen. Držaćemo se zajedno… »
"Ostajem u Partizanu!" Trener crno-belih odgovorio Žarku Paspalju: Dogovor je takav - kakav je!

"Ostajem u Partizanu!" Trener crno-belih odgovorio Žarku Paspalju: Dogovor je takav - kakav je!

Kurir pre 27 dana
Partizan će u sredu od 20 časova i 30 minuta u Beogradu igrati protiv Virtusa u okviru 16. kola Evrolige. Mirko Ocokoljić je preuzeo vođstvo nad ekipom nakon odlaska Željka Obradovića, a na četiri utakmice crno-belisu ostvarili četiri pobede, poslednju… »
Bruno ostao sâm u sali - šta je spremio Ocokoljić? VIDEO

Bruno ostao sâm u sali - šta je spremio Ocokoljić? VIDEO

B92 pre 27 dana
Košarkaši Partizana odradili su poslednji trening pred duel sa Virtusom u 16. kolu Evrolige. Crno-beli će u Beogradskoj areni od 20.30 pokušati da nastave trijumfalni niz pod Mirkom Ocokoljićem, a prethodno su u Beogradu pali Bajern i Crvena zvezda… »
Ocokoljić: "Naš dogovor je takav - kakav je" VIDEO

Ocokoljić: "Naš dogovor je takav - kakav je" VIDEO

B92 pre 27 dana
Trener Partizana Mirko Ocokoljić je izneo očekivanja pred duel 16. kola Evrolige sa Virtusom. Crno-beli dočekuju ekipu iz Bolonje u "Beogradskoj areni", u sredu od 20 časova i 30 minuta. Ocokoljić je istakao da nije imao dovoljno vremena za pripreme pred… »
Vašington: "Nisam plaćen da biram trenera" VIDEO

Vašington: "Nisam plaćen da biram trenera" VIDEO

B92 pre 27 dana
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington govorio je za medije pred susret sa Virtusom. Crno-beli u sredu od 20.30 u Beogradskoj areni dočekuju italijanskog predstavnika, u okviru 16. kola Evrolige. Nakon odlaska Željka Obradovića, privremeno funkciju trenera… »
Vašington: Trener uradio đavolski dobar posao, želim da ostane

Vašington: Trener uradio đavolski dobar posao, želim da ostane

Sport klub pre 27 dana
Košarkaši Partizana u sredu dočekuju Virtus iz Bolonje, a pred ovaj meč je sa novinarima razgovarao i Duejn Vašington. Partizan je u seriji od četiri pobede od kada je Željka Obradovića na klupi zamenio Mirko Ocokoljić. Evo šta je Vašington rekao upitan… »

Vesti dana »