Povezane vesti

"To će mu biti treći brak..." Keba progovorio o novoj devojci sina Igora, spomenuo i bivše snajke

"To će mu biti treći brak..." Keba progovorio o novoj devojci sina Igora, spomenuo i bivše snajke

Kurir pre 25 dana
Folker Dragan Kojić Keba govorio je o potencijalnoj trećoj snajci, odnosno novoj devojci sina Igora. Naime, na njegovom koncertu je bila Igoreva devojka, a pevač je otkrio da li ju je upoznao. - Jesam, ne znam ja šta će da bude tu. Videli ste, Igor je… »
"To će mu biti 3. brak!" Keba progovorio o novoj snajki, pa pomenuo Igorove bivše: "Ne moj, i ne boj se"

"To će mu biti 3. brak!" Keba progovorio o novoj snajki, pa pomenuo Igorove bivše: "Ne moj, i ne boj se"

Telegraf pre 25 dana
Pevač Dragan Kojić Keba progovorio je o porodici i sinu, ali i novoj devojci s kojom je Igor uplovio u vezu posle razvoda od Sofije. - Što se mene tiče, ne otkrivam, a što se drugih tiče, a svima vama da imate i materijalno i duhovno bogatstvo, da imate… »
"To će mu biti treći brak, ona mi se sviđa" Keba progovorio o novoj devojci sina Igora, pa spomenuo bivše snajke: "Nemoj i ne…

"To će mu biti treći brak, ona mi se sviđa" Keba progovorio o novoj devojci sina Igora, pa spomenuo bivše snajke: "Nemoj i ne…

Blic pre 25 dana
Istakao svoju ulogu u podršci mladim talentima kroz "Zvezde Granda". Opisao kako provodi vreme kod kuće, baveći se muzikom i uživajući u hobijima. Folker Dragan Kojić Keba sumirao je utiske za 2025. godinu, a na samom početku intervjua za "Blic" je… »

Vesti dana »