Povezane vesti
"To će mu biti treći brak..." Keba progovorio o novoj devojci sina Igora, spomenuo i bivše snajke
Kurir 16.12.2025
Folker Dragan Kojić Keba govorio je o potencijalnoj trećoj snajci, odnosno novoj devojci sina Igora. Naime, na njegovom koncertu je bila Igoreva devojka, a pevač je otkrio da li ju je upoznao. - Jesam, ne znam ja šta će da bude tu. Videli ste, Igor je… »
"To će mu biti 3. brak!" Keba progovorio o novoj snajki, pa pomenuo Igorove bivše: "Ne moj, i ne boj se"
Telegraf 16.12.2025
Pevač Dragan Kojić Keba progovorio je o porodici i sinu, ali i novoj devojci s kojom je Igor uplovio u vezu posle razvoda od Sofije. - Što se mene tiče, ne otkrivam, a što se drugih tiče, a svima vama da imate i materijalno i duhovno bogatstvo, da imate… »
"To će mu biti treći brak, ona mi se sviđa" Keba progovorio o novoj devojci sina Igora, pa spomenuo bivše snajke: "Nemoj i ne…
Blic 16.12.2025
Istakao svoju ulogu u podršci mladim talentima kroz "Zvezde Granda". Opisao kako provodi vreme kod kuće, baveći se muzikom i uživajući u hobijima. Folker Dragan Kojić Keba sumirao je utiske za 2025. godinu, a na samom početku intervjua za "Blic" je… »
Vesti dana »
Policija uhapsila muškarca osumnjičenog za saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule
NIN pre 3 minutajoš 30 povezanih
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
Insajder pre 33 minutajoš 28 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 55 povezanih
Vlada Srbije produžila važenje uredbe o zabrani izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Nova ekonomija pre 2 satajoš 23 povezane