Povezane vesti
"Predosetila sam očevu smrt" Bolna ispovest Jovane Tipšin: "Umrle su mi mama i najstarija sestra"
Blic pre 26 dana
Jovana Tipšin je podelila svoje porodične tragedije uključujući smrt najbližih članova porodice. Istakla je kako je predosetila smrt svog oca tokom putovanja 1997. godine. Pevačica Jovana Tipšin otvorila je dušu i pričala o porodičnim tragedijama, koje… »
"Bila sam u avionu kada sam videla umrlicu svog oca": Šok ispovest Jovane Tipšin, sledeću noć umro u bolnici
Mondo pre 26 dana
Jovana Tipšin jednom prilikom vraćajući se sa nastupa u Evropi, dok je sedela pored svoje koleginice Indire Radić u novinama na stani umrlica ukazala joj se slika oca, koji je ubrzo i preminuo. Pevačica je predosetila smrt svog oca, a nakon što je sa… »
"Videla sam umrlicu jednog čoveka i znala sam da je otac preminuo" Pevačica u avionu predosetila kraj: "Odmah sam otišla u…
Alo pre 26 dana
Jovana Tipšin predosetila smrt oca. Pevačica Jovana Tipšin predosetila je smrt oca, kada joj se vraćajući se sa nastupa među čituljama u novinama ukazala njegova slika. - Imali smo koncerte Indira Radić, Miloš Bojanić i ja u Italiji i Sloveniji 1997… »
U novinama joj se ukazala umrlica oca, tu noć je preminuo: Mučna ispovest Jovane Tipšin "Prva sestra je umrla"
Telegraf pre 26 dana
Jovana Tipšin (48) otkrila je detalje o svom životu i porodici koje do sada nije iznosila u javnost. Jednom prilikom, vraćajući se sa nastupa u Evropi, dok je sedela u avionu pored svoje koleginice Indire Radić, u novinama joj se "ukazala" umrlica sa… »
"Sedela sam u avionu kad sam na umrlicama videla sliku svog oca" Ispovest pevačice kada je ostala bez roditelja, a onda su je…
Kurir pre 26 dana
Jovana Tipšin jednom prilikom vraćajući se sa nastupa u Evropi, dok je sedela pored svoje koleginice Indire Radić u novinama na stani umrlica ukazala joj se slika oca, koji je ubrzo i preminuo. Pevačica je predosetila smrt svog oca, a nakon što je sa… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 4 satijoš 1 povezana