Povezane vesti
Brat i sestra rame uz rame rade na velikoj farmi: Željana (16) i Teodor (18) ustaju ranom zorom i sve postižu, ne beže od…
RINA pre 28 dana
Brat i sestra rame uz rame rade na velikoj farmi: Željana (16) i Teodor (18) ustaju ranom zorom i sve postižu, ne beže od posla i ponos su svojih roditelja (FOTO) Bela Crkva - U vremenu kada sela ostaju bez mladih, a stočarstvo se često doživljava kao… »
Ustaju u 6, idu u školu, pa na farmu od 500 ovaca! Teodor (18) i Željana (16) iz Banata dokazuju da selo ima budućnost: "Već…
Kurir pre 28 dana
U vremenu kada sela ostaju bez mladih, a stočarstvo se često doživljava kao posao bez perspektive, u selu Vračev Gaj nadomak Bele Crkve raste priča koja ruši te predrasude. Teodor Dmitrović ima 18 godina, njegova sestra Željana dve godine manje, a… »
Željana (16) i Teodor (18) čuvaju 500 ovaca na jednoj od najvećih farmi u Banatu: "Ostajemo na selu" (foto)
Blic pre 28 dana
U vremenu kada sela ostaju bez mladih, a stočarstvo se često doživljava kao posao bez perspektive, u selu Vračev Gaj nadomak Bele Crkve raste priča koja ruši te predrasude. Teodor Dmitrović ima 18 godina, njegova sestra Željana dve godine manje, a… »
Teodor i Željana iz Vračevog Gaja najmlađi su domaćini u Srbiji: ustaju u pola sedam da obrade 500 grla stoke
Telegraf pre 28 dana
Brat i sestra rame uz rame rade na velikoj farmi: Željana (16) i Teodor (18) ustaju ranom zorom i sve postižu, ne beže od…
RINA pre 28 dana
Brat i sestra rame uz rame rade na velikoj farmi: Željana (16) i Teodor (18) ustaju ranom zorom i sve postižu, ne beže od posla i ponos su svojih roditelja (FOTO) Bela Crkva - U vremenu kada sela ostaju bez mladih, a stočarstvo se često doživljava kao… »
Deca za ponos: Teodor i Željana su učenici, ali i domaćini, u cik zore izvode ovce na ispašu, a ne libe se ni najtežih poslova…
Dnevnik pre 28 dana
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 4 satijoš 2 povezane
Direktor Foruma: Predsednik SAD Donald Tramp predvodiće veliku američku delegaciju u Davosu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 6 satijoš 1 povezana