Povezane vesti

Šerifovićku pogodili u glavu Noževi leteli na sve strane!

Šerifovićku pogodili u glavu Noževi leteli na sve strane!

Alo pre 6 dana
Pevačica je bila povređena, dok je Ljuba uspeo da se izvuče. Ljuba Aličić ispričao je kako su njegovu koleginicu Vericu Šerifović gađali pikslom u glavu na romskoj svadbi. Kako je naveo, svadba je trebala da traje dva dana, a do incidenta je došlo već… »
"Šerifovićku su gađali pikslom" Pevač otkrio šok detalje: "Mlada nije bila nevina, a mladoženja razbija čaše..."

"Šerifovićku su gađali pikslom" Pevač otkrio šok detalje: "Mlada nije bila nevina, a mladoženja razbija čaše..."

Blic pre 6 dana
Istakao je da romska veselja ne dostižu takav nivo u Srbiji zbog razlika u bogatstvu. Govorio je o najskupljoj romskoj svadbi u Francuskoj, procenjenoj na tri miliona evra. Folker Ljuba Aličić priznaje da najviše bakšiša zaradi na romskim veseljima. On… »
„Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice, a Nadu Topčagić terali da ljušti krompir“: Poznati folker o pevanju na romskim…

„Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice, a Nadu Topčagić terali da ljušti krompir“: Poznati folker o pevanju na romskim…

Nova pre 6 dana
Ljuba Aličić je jednom prilikom govorio o svom iskustvu sa nastupa na romskom veselju gde je ispao veliki skandal u trenutku kada su domaćini saznali da mlada nije nevina. Folker priznaje da najviše bakšiša zaradi upravo na ovakvim veseljima, a otkrio je… »
"Usred svadbe su saznali da mlada nije nevina" Šok ispovest Ljube Aličića: "Nadu Topčagić sam jedva spasio"

"Usred svadbe su saznali da mlada nije nevina" Šok ispovest Ljube Aličića: "Nadu Topčagić sam jedva spasio"

Telegraf pre 6 dana
Kada su romske svadbe u pitanju, Ljuba Aličić je jedan od najtraženijih pevača na ovim veseljima. Jednom prilikom ispričao je da je na jednoj od tih svadbi izbio incident, u kojem je Verica Šerifović bila povređena. - Moja prva svadba romska je bila u… »
"Šerifovićku su gađali pikslom, Nadu odveli u kuhinju da pravi salatu" Šok priča pevača: Mlada nije bila nevina, mladoženja…

"Šerifovićku su gađali pikslom, Nadu odveli u kuhinju da pravi salatu" Šok priča pevača: Mlada nije bila nevina, mladoženja…

Kurir pre 6 dana
Ljuba Aličić priznaje da najviše bakšiša zaradi na romskim veseljima, a nedavno je otkrio da se na jednoj svadbi dogodio incident na kom je bila povređena njegova koleginica Verica Šerifović. – Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je… »

Vesti dana »