Povezane vesti

Šerifovićku pogodili u glavu Noževi leteli na sve strane!

Šerifovićku pogodili u glavu Noževi leteli na sve strane!

Alo pre 27 dana
Pevačica je bila povređena, dok je Ljuba uspeo da se izvuče. Ljuba Aličić ispričao je kako su njegovu koleginicu Vericu Šerifović gađali pikslom u glavu na romskoj svadbi. Kako je naveo, svadba je trebala da traje dva dana, a do incidenta je došlo već… »
"Šerifovićku su gađali pikslom" Pevač otkrio šok detalje: "Mlada nije bila nevina, a mladoženja razbija čaše..."

"Šerifovićku su gađali pikslom" Pevač otkrio šok detalje: "Mlada nije bila nevina, a mladoženja razbija čaše..."

Blic pre 27 dana
Istakao je da romska veselja ne dostižu takav nivo u Srbiji zbog razlika u bogatstvu. Govorio je o najskupljoj romskoj svadbi u Francuskoj, procenjenoj na tri miliona evra. Folker Ljuba Aličić priznaje da najviše bakšiša zaradi na romskim veseljima. On… »
„Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice, a Nadu Topčagić terali da ljušti krompir“: Poznati folker o pevanju na romskim…

„Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice, a Nadu Topčagić terali da ljušti krompir“: Poznati folker o pevanju na romskim…

Nova pre 27 dana
Ljuba Aličić je jednom prilikom govorio o svom iskustvu sa nastupa na romskom veselju gde je ispao veliki skandal u trenutku kada su domaćini saznali da mlada nije nevina. Folker priznaje da najviše bakšiša zaradi upravo na ovakvim veseljima, a otkrio je… »
"Usred svadbe su saznali da mlada nije nevina" Šok ispovest Ljube Aličića: "Nadu Topčagić sam jedva spasio"

"Usred svadbe su saznali da mlada nije nevina" Šok ispovest Ljube Aličića: "Nadu Topčagić sam jedva spasio"

Telegraf pre 27 dana
Kada su romske svadbe u pitanju, Ljuba Aličić je jedan od najtraženijih pevača na ovim veseljima. Jednom prilikom ispričao je da je na jednoj od tih svadbi izbio incident, u kojem je Verica Šerifović bila povređena. - Moja prva svadba romska je bila u… »
"Šerifovićku su gađali pikslom, Nadu odveli u kuhinju da pravi salatu" Šok priča pevača: Mlada nije bila nevina, mladoženja…

"Šerifovićku su gađali pikslom, Nadu odveli u kuhinju da pravi salatu" Šok priča pevača: Mlada nije bila nevina, mladoženja…

Kurir pre 27 dana
Ljuba Aličić priznaje da najviše bakšiša zaradi na romskim veseljima, a nedavno je otkrio da se na jednoj svadbi dogodio incident na kom je bila povređena njegova koleginica Verica Šerifović. – Moja prva svadba romska je bila u Italiji u Milanu. Bilo je… »

Vesti dana »