Povezane vesti

Piše Turčin da hoće da uzme kilogram u Beogradu, pa hajde da ga dignemo tako: Evo kako su Vračarci pokušavali da ubiju Samira…

Piše Turčin da hoće da uzme kilogram u Beogradu, pa hajde da ga dignemo tako: Evo kako su Vračarci pokušavali da ubiju Samira…

Kurir pre 25 dana
Na suđenju pripadnicima vračarske kriminalne grupe u Specijalnom sudu u Beogradu danas su pročitane jezive poruke sa Skaj aplikacije, u kojima se, kako tvrdi tužilaštvo, do detalja planirala otmica, ispitivanje i ubistvo Samira Divljanovića. U grupnoj… »
Divljanović ispitan na suđenju Vračarcima

Divljanović ispitan na suđenju Vračarcima

RTV pre 26 dana
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je na suđenju pripadnicima tzv. Vračarske grupe, optuženima za tri ubistva i pet pokušaja ubistava, ispitan Samir Divljanović, za čiji pokušaj ubistva se teret pripadnici grupe. Divljanović je ranjen 29… »
„Ovo nisam ja sa devojkom, pravite mi porodične probleme“: Urnebesno svedočenje Tutinca kog su pokušali da ubiju „vračarci“…

„Ovo nisam ja sa devojkom, pravite mi porodične probleme“: Urnebesno svedočenje Tutinca kog su pokušali da ubiju „vračarci“…

Nova pre 26 dana
Pred Specijalnim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje kriminalnoj grupi "vračarski klan" optuženoj za tri ubistva i pet pokušaja ubistva. Suđenje je danas nastavljeno saslušanjem Tutinca Samira Divljanovića, čije su ubistvo, prema optužnici… »

Vesti dana »