Povezane vesti
"I sada mi je mala penzija - preživljavam" Pevač prima 28.000 dinara mesečno, a kolegama udario zabranu: "Ne dam da…
Blic pre 5 dana
Rade je spomenuo mlađe kolege i otkrio kako je reagovao kada je neko presnimio njegovu pesmu Rade Jorović pričao je o finansijama Pevač Rade Jorović nikada se nije eksponirao u javnosti, a sada je posle duže pauze progovorio o svojoj karijeri i životu… »
"Preživljavam..." Važio za kralja svadbi, danas prima 28.000 mesečno! Čuveni pevač priznao da je kolegama udario zabranu: Moje…
Kurir pre 4 dana
Pevač Rade Jorović govorio je o penziji koju prima, ali i o životu daleko od očiju javnosti. U medijima je nedavno odjeknula vest da ima penziju od 28.000 dinara, a Rade se osvrnuo na tu temu. Imam penziju koju sam uplaćivao. Malo sam uplaćivao tokom… »
Zarađivao na svadbama čitavo bogatstvo, a onda je sve propalo. Naš pevač jedva sastavlja kraj s krajem!
Alo pre 4 dana
Pevač danas živi od penzije koja iznosi oko 30.000 dinara. Pevač Rade Jorović danas živi od penzije koja iznosi oko 30.000 dinara. Iako je nekada zarađivao "džakove para", sada vodi skroman život, o čemu je govorio sa ponosom. - Sećam se jedne svadbe… »
"Nisam gradio karijeru da bih izdržavao tuđu decu!" Rade Jorović udario zabranu: "Moje pesme niko da ne dira!"
Telegraf pre 4 dana
Pevača narodne muzike, Radeta Jorovića, nemamo tako često priliku da vidimo u javnosti, a sada smo ga sreli na jednom novogodišnjem snimanju. Rade Jorović je pred našim kamerama otkrio kako i gde provodi penzionerske dane. - Rođen sam u jednom selu… »
Vesti dana »
Svet bruji o reakciji trenera Denvera zbog Jokića: Šta, dođavola, nije u redu sa tobom?
Kurir pre 2 satajoš 8 povezanih
Umro Laze Manaskov: Poznati glumac napustio nas u 67. godini, publika će ga pamtiti po brojnim ulogama u filmovima
Alo pre 4 satijoš 2 povezane
Žena iz Floride optužena za ubistvo dvojice bivših muževa istog dana
Politika pre 2 satajoš 2 povezane