Povezane vesti

"Gurnuo me je niz stepenice sa decom u rukama" Ispovest Ljube Pantović o Karađorđu Subotiću ledi krv u žilama: "Majka me mrzi…

"Gurnuo me je niz stepenice sa decom u rukama" Ispovest Ljube Pantović o Karađorđu Subotiću ledi krv u žilama: "Majka me mrzi…

Alo pre 7 dana
Prošla kroz horor i pakao. Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović otvorila je dušu i iskreno progovorila o jednom od najtežih perioda svog života, otkrivajući detalje turbulentnog odnosa sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem, sa… »
"Gurnuo me je niz stepenice sa decom u rukama..." Poznata Srpkinja zatrudnela sa 16, pa doživela horor

"Gurnuo me je niz stepenice sa decom u rukama..." Poznata Srpkinja zatrudnela sa 16, pa doživela horor

Telegraf pre 7 dana
Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović otvorila je dušu i iskreno progovorila o jednom od najtežih perioda svog života, otkrivajući detalje odnosa sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem, sa kojim ima ćerku Aleksandru. Ljuba je… »
"Gurnuo me niz stepenice dok sam držala decu u rukama" Važi za najzgodniju baku u Srbiji, a preživela je pakao, iznela šok…

"Gurnuo me niz stepenice dok sam držala decu u rukama" Važi za najzgodniju baku u Srbiji, a preživela je pakao, iznela šok…

Kurir pre 7 dana
Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović progovorila je teškom periodu svog života i tom prilikom iznela detalje odnosa sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem sa kojim je dobila ćerku Aleksandru. Ljuba je ispričala da je on bio… »
"Gurnuo me niz stepenice dok sam držala decu u rukama" Bivša rijaliti učesnica iznela šok tvrdnje iz braka i progovorila o…

"Gurnuo me niz stepenice dok sam držala decu u rukama" Bivša rijaliti učesnica iznela šok tvrdnje iz braka i progovorila o…

Blic pre 7 dana
Ljuba Pantović i dan danas teško podnosi smrt oca Ona je ispričala da je odrasla u disfunkcionalnoj porodici Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović progovorila je teškom periodu svog života i tom prilikom iznela detalje odnosa sa… »

Vesti dana »