Povezane vesti
"Gurnuo me je niz stepenice sa decom u rukama" Ispovest Ljube Pantović o Karađorđu Subotiću ledi krv u žilama: "Majka me mrzi…
Alo 16.12.2025
Prošla kroz horor i pakao. Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović otvorila je dušu i iskreno progovorila o jednom od najtežih perioda svog života, otkrivajući detalje turbulentnog odnosa sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem, sa… »
"Gurnuo me je niz stepenice sa decom u rukama..." Poznata Srpkinja zatrudnela sa 16, pa doživela horor
Telegraf 16.12.2025
Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović otvorila je dušu i iskreno progovorila o jednom od najtežih perioda svog života, otkrivajući detalje odnosa sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem, sa kojim ima ćerku Aleksandru. Ljuba je… »
"Gurnuo me niz stepenice dok sam držala decu u rukama" Važi za najzgodniju baku u Srbiji, a preživela je pakao, iznela šok…
Kurir 16.12.2025
Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović progovorila je teškom periodu svog života i tom prilikom iznela detalje odnosa sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem sa kojim je dobila ćerku Aleksandru. Ljuba je ispričala da je on bio… »
"Gurnuo me niz stepenice dok sam držala decu u rukama" Bivša rijaliti učesnica iznela šok tvrdnje iz braka i progovorila o…
Blic 16.12.2025
Ljuba Pantović i dan danas teško podnosi smrt oca Ona je ispričala da je odrasla u disfunkcionalnoj porodici Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović progovorila je teškom periodu svog života i tom prilikom iznela detalje odnosa sa… »
Vesti dana »
Advokatica Borović: Nemam informacije da je bilo ko od privedenih zadržan, uglavnom upućeni na prekršajne postupke
N1 Info pre 14 satijoš 18 povezanih
(VIDEO) Grčki bogovi nisu dali da trofej ode iz Atine - Olimpijakos prvak Evrope!
Sportske.net pre 24 satajoš 30 povezanih
Đoković posle preokreta savladao Perikara za uspešan početak rekordnog 82. grend slema
RTS pre 24 satajoš 95 povezanih
Demonstracija sile ili bezbednosna procena: Da li je reakcija policije posle protesta na Slaviji bila srazmerna?
Insajder pre 5 satijoš 25 povezanih
Iran i SAD intenzivno pregovaraju o dugotrajnom primirju i deblokadi Ormuskog moreuza
Biznis.rs pre 2 satajoš 47 povezanih