Povezane vesti

"Jesam impotentan, kad je ona u pitanju" Aca Lukas odgovorio na prozivke Atine Ferari, evo šta kaže o pištolju u svojoj fioci…

"Jesam impotentan, kad je ona u pitanju" Aca Lukas odgovorio na prozivke Atine Ferari, evo šta kaže o pištolju u svojoj fioci…

Blic pre 25 dana
Atina Ferari ističe da Lukas nema lepotu koju traži kod muškaraca. Lukas je u sve umešao i Melaniju Tramp, u svom stilu. Starleta Atina Ferari tvrdi da je bila u vezi sa folker Acom Lukasom. Bivša učesnica rijalitija "Parovi" je iznosila "prljav veš" iz… »
"Istina je da sam impotentan, sa Atinom Ferari sam ovo radio" Lukas konačno otkrio detalje afere sa starletom, pa se javno…

"Istina je da sam impotentan, sa Atinom Ferari sam ovo radio" Lukas konačno otkrio detalje afere sa starletom, pa se javno…

Kurir pre 26 dana
Kontroverzna starleta Atina Ferari nedavno je otkrila da je bila u intimnoj vezi sa folkerom Acom Lukasom, ali tu se nije zaustavila sa iznošenjem prljavog veša.Nakon njenog poslednjeg javnog istupa, Lukas je rešio da prekine ćutanje i da joj žestoko… »

Vesti dana »