Povezane vesti

Problem za Ivanovića i Virtus pred mečeve sa večitima: Važan igrač pod znakom pitanja

Problem za Ivanovića i Virtus pred mečeve sa večitima: Važan igrač pod znakom pitanja

Nova pre 22 dana
Košarkaš Virtusa Met Morgan mogao bi da propusti predstojeće duplo kolo Evrolige u Beogradu, što bi predstavljalo ozbiljan udarac za italijanski tim uoči gostovanja Partizanu i Crvenoj zvezdi. Američki bek povredio se u prethodnom kolu elitnog takmičenja… »
Rekorder Brajant zasenio Batlerov šou u Jerusalimu - Zvezda namučila lidera

Rekorder Brajant zasenio Batlerov šou u Jerusalimu - Zvezda namučila lidera

B92 pre 22 dana
Košarkaši Crvene zvezde poraženi gostima protiv Hapoela iz Tel Aviva rezultatom 84:78, u 16. kolu Evrolige. Meč je obeležio Elajdža Brajant, kako je osim večeri karijere upisao i pobedu. Meč je završio sa 28 poena, što je rekord njegove evroligaške… »
Ovo je bitna promena u Partizanu: Duško Ivanović skenirao crno-bele!

Ovo je bitna promena u Partizanu: Duško Ivanović skenirao crno-bele!

Hot sport pre 22 dana
Primećuje napredak u igri Partizana! Partizan sutra od 20.30 časova dočekuje ekipu Virtusa iz Bolonje. Trener italijanskog tima, Duško Ivanović, izneo je svoja viđenja uoči gostovanja Partizanu u okviru 16. kola Evrolige, u meču koji ima veliki… »
(VIDEO) Ovako to radi Džered Batler!

(VIDEO) Ovako to radi Džered Batler!

Sport klub pre 22 dana
Veoma bitnu utakmicu igra Crvena zvezda u Jerusalimu. Evroligaška košarka se vratila u Izrael, a crveno-beli će prvi izaći pred domaće navijače Hapoela iz Tel Aviva. Bila je to veoma je napeta prva četvrtina na duelu beogradskih crveno-belih i lidera… »
"Ne smemo da dozvolimo da nas nešto poremeti..." Bonga zadovoljan u kom pravcu idu crno-beli: "Napredujemo kao tim iz utakmice…

"Ne smemo da dozvolimo da nas nešto poremeti..." Bonga zadovoljan u kom pravcu idu crno-beli: "Napredujemo kao tim iz utakmice…

Kurir pre 22 dana
Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20.30 u Beogradskoj areni protiv Virtusa, utakmicu 16. kola Evrolige. Igrač crno-belih Isak Bonga rekao je da ekipa napreduje i da mora tako da nastavi. "Moramo da nastavimo da igramo u ovom pravcu i da ne dozvolimo… »
Vašington "pokopao" Željka Obradovića: "Ocokoljić? Sjajan trener, igramo slobodnije! Ponosan sam na njega, verujem u njega!"…

Vašington "pokopao" Željka Obradovića: "Ocokoljić? Sjajan trener, igramo slobodnije! Ponosan sam na njega, verujem u njega!"…

Večernje novosti pre 22 dana
Košarkaš Partizana Dvejn Vašington izjavio je danas u Beogradu da je ekipa spremna za meč sa Virtusom i dodao da veruje u pobedu na predstojećem evroligaškom duelu. FOTO: N. Skenderija Košarkaši Partizana će u sredu od 20.30 časova u Beogradskoj areni… »
„Desile su se neke stvari koje ne treba pominjati“: Moneke otkrio da je plakao zbog večitog derbija!

„Desile su se neke stvari koje ne treba pominjati“: Moneke otkrio da je plakao zbog večitog derbija!

Hot sport pre 22 dana
Teško je palo Zvezdinom Nigerijcu. Crvena zvezda nedavno je poražena od ekipe Partizana u prvom evroligaškom večitom derbiju. U podkastu Amerikanos24, Čima Moneke, koji zbog povrede nije mogao da pomogne svojoj ekipi otkrio je koliko mu je to teško palo… »
Ivanović: "Partizan igra odlično, izaći ćemo na teren da pobedimo"

Ivanović: "Partizan igra odlično, izaći ćemo na teren da pobedimo"

Sportske.net pre 22 dana
Košarkaši Virtusa iz Bolonje u sredu od 20.30 sati u "Beogradskoj areni" gostuju Partizanu u meču 16. kola Evrolige. Italijani u prestonicu Srbije dolaze kao trinaestoplasirana ekipa na tabeli sa učinkom 7-8, dok su crno-beli samo jednu poziciju ispod sa… »
Moneke plakao pre večitog derbija: „Kada sam shvatio…“

Moneke plakao pre večitog derbija: „Kada sam shvatio…“

Nova pre 22 dana
Nije lako Čimi Monekeu, košarkašu Crvene zvezde, palo to što nije mogao da nastupa na večitom derbiju. Zvezda je tada vodila protiv Partizana sa +16, ali su crno-beli na kraju pobedili sa 79:76. Moneke zbog povrede nije mogao da nastupa na meču 15. kola… »
Ivanović pred Partizan: Atmosfera iz Beogradske arene će im dati prednost

Ivanović pred Partizan: Atmosfera iz Beogradske arene će im dati prednost

Euronews pre 22 dana
Krenulo je novo duplo kolo Evrolige, a pred košarkašima Virtusa je "beogradska ekskurzija" i mečevi sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Prvi na programu je klub iz Humske, sa kojim će tim iz Bolonje odmeriti snage u sredu od 20.30 časova. Oni su u srpsku… »
"Plakao sam zbog derbija protiv Partizana": Čima Moneke otkrio koliko mu je teško bilo

"Plakao sam zbog derbija protiv Partizana": Čima Moneke otkrio koliko mu je teško bilo

Mondo pre 22 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke neće biti u timu ni za meč protiv Hapoela iz Tel Aviva, a on je već nekoliko mečeva propustio zbog povrede. Posebno mu je palo što nije mogao da pomogne timu u meču protiv Partizana, koji je Zvezda izgubila u neizvesnoj… »
Moneke otkrio kada se vraća VIDEO

Moneke otkrio kada se vraća VIDEO

B92 pre 22 dana
Čima Moneke, košarkaš Crvene zvezde, potvrdio je da se uskoro vraća na parket. Moneke se povredio na meču protiv Barselone, od kada ga nema u rotaciji kod Saše Obradovića. U novom izdanju "Triple Threat Show", Moneke je govorio o povredi i koliko mu je… »
Vlade Đurović se pita šta se dešava sa jednim igračem Zvezde: "Ne razumem o čemu se tu radi..."

Vlade Đurović se pita šta se dešava sa jednim igračem Zvezde: "Ne razumem o čemu se tu radi..."

Telegraf pre 22 dana
Poznati stručnjak i analitičar, kao i bivši trener Vlade Đurović po običaju je bio i više nego rečit u studiju TV "Arena Sport" pred večerašnju utakmicu Crvene zvezde protiv Hapoela iz Tel Aviva u Izraelu u okviru 16. kola Evrolige. Iskusni bivši strateg… »
Vlade Đurović se plaši jedne stvari protiv Hapoela: "Ne gledam mnogo u njega, daj Bože da me demantuje"

Vlade Đurović se plaši jedne stvari protiv Hapoela: "Ne gledam mnogo u njega, daj Bože da me demantuje"

Telegraf pre 22 dana
Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20.05 časova sastaju se sa Hapoelom iz Tel Aviva u utakmici 16. kola Evrolige, a to će biti prvi meč koji će izraelski tim igrati u svojoj zemlji, doduše u Jerusalimu, jer je njihova hala zauzeta. Poznati stručnjak i… »
Moneke: "Plakao sam i plakao..."

Moneke: "Plakao sam i plakao..."

Sportske.net pre 22 dana
Košarkaši Crvene zvezde većeras će od 20.05 sati u Jerusalimu igrati meč 16. kola Evrolige protiv lidera na tabeli Hapoela iz Tel Aviva. Trener crveno-belih Saša Obradović za ovu utakmicu neće moći da računa na startnog krilnog centra Čimu Monekea, koji… »
Moneke plakao pred utakmicu sa Partizanom! Košarkaš Zvezde to nije mogao da podnese! Otkrio je šta ga je pogodilo pred večiti…

Moneke plakao pred utakmicu sa Partizanom! Košarkaš Zvezde to nije mogao da podnese! Otkrio je šta ga je pogodilo pred večiti…

Kurir pre 22 dana
Crveno-beli su u završnici treće deonice imali čak 16 poena viška, ali je snažan nalet Partizana doneo domaćinu veliki preokret i trijumf rezultatom 79:76. Nigerijski košarkaš je utakmicu Partizana gledao sa klupe, što mu je veoma teško palo... - Kada… »
"Plakao sam..." Čima Moneke otkrio da mu je teško palo što nije igrao protiv Partizana u prošlom kolu Evrolige

"Plakao sam..." Čima Moneke otkrio da mu je teško palo što nije igrao protiv Partizana u prošlom kolu Evrolige

Večernje novosti pre 22 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke otkrio je da su ga savladale emocije nakon što je saznao da neće moći da pomogne timu u prošlom kolu Evrolige protiv Partizana. FOTO: M. Vukadinović - Kada sam shvatio da neću moći da igram, plakao sam. Tako sam se… »
Moneke plakao zbog "večitog" derbija

Moneke plakao zbog "večitog" derbija

B92 pre 22 dana
Čima Moneke, košarkaš Crvene zvezde, govorio je o tome koliko mu je teško palo što nije igrao protiv Partizana. Moneke je doživeo povredu na meču protiv Barselone zbog koje ga nije bilo ni u porazu od "večitog" rivala, a neće ga biti ni na meču protiv… »
Čima Moneke otkrio: "Zaplakao sam zbog večitog derbija, bio sam tužan... Igraću protiv Virtusa u petak"

Čima Moneke otkrio: "Zaplakao sam zbog večitog derbija, bio sam tužan... Igraću protiv Virtusa u petak"

Telegraf pre 22 dana
Košarkaši Crvene zvezde nedavno su poraženi u večitom derbiju od Partizana sa 79:76 na "gostujućem" terenu, a tu nisu mogli da računaju na Čimu Monekeu, što je bio i ogroman problem za izabranike Saše Obradovića. Čima Moneke je ovu utakmicu ispratio u… »
Monekeu teško pao derbi: Plakao sam…

Monekeu teško pao derbi: Plakao sam…

Sport klub pre 22 dana
Nigerijskog košarkaša preplavile su emocije kada je saznao da neće moći da nastupi u večitom derbiju. Crveno-beli su imali maksimalnih 16 poena prednosti pred kraj treće četvrtine, ali fantastičan nalet Partizana obezbedio je pobedu domaćinu posle… »
Iz prve ruke! Otkriveno kada se Čima Moneke vraća na teren posle povrede - nedostaje Crvenoj zvezdi!

Iz prve ruke! Otkriveno kada se Čima Moneke vraća na teren posle povrede - nedostaje Crvenoj zvezdi!

Kurir pre 22 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke otkrio kada će vratiti na teren nakon neugodne povrede u meču protiv Barselone početkom decembra ove godine. Moneke je u razgovoru za "Amerikanos" progovorio o svom povratku na parket: - S obzirom da konačno sada trčim… »
Problemi za Ivanovića pred duel sa "večitima"

Problemi za Ivanovića pred duel sa "večitima"

B92 pre 22 dana
Košarkaš Virtusa Met Morgan bi mogao da propusti naredne duele u Evroligi zbog povrede. Morgan se povredio u prethodnom kolu elitnog takmičenja, kada je njegovom timu gostovao Hapoel. On je zbog povrede zgloba propustio duel sa Armanijem u domaćem… »

Vesti dana »