Povezane vesti
Ne:Bitef i „Proces Peliko“ za publiku željnu pravde
BBC News pre 27 dana
Predstava o suđenju silovateljima koje je šokiralo Francusku i svet otvorila je gerilsko izdanje Bitefa. „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače… »
Radio 021 pre 27 dana
Predstava o suđenju silovateljima koje je šokiralo Francusku i svet otvorila je gerilsko izdanje Bitefa. Jelena Janković Vesna Trivalić u predstavi „Proces Peliko“ „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju… »
Ne:Bitef i "Proces Peliko" za publiku željnu pravde
NIN pre 27 dana
"Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena", izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače. Na sceni govori izjavu Žizel Peliko datu pred sudom u francuskom gradu Avinjonu tokom procesa protiv… »
Južne vesti pre 27 dana
Jelena Janković Vesna Trivalić u predstavi „Proces Peliko“ „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače. Na sceni govori izjavu Žizel Peliko datu pred… »
Vesti dana »
Čačak večeras organizuje doček Nove godine po julijanskom kalendaru, nastupa Ana Bekuta
Danas pre 44 minutajoš 27 povezanih
Naftovodom Janaf potekle prve količine sirove nafte u pančevačku rafineriju
Biznis.rs pre 54 minutajoš 27 povezanih
Vučić o dolasku delegacije Evropskog parlamenta: Neću da se sretnem s njima, ne pada mi na pamet da gubim vreme
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Vučić: Očekujem da će Mađari i Rusi u naredna dva-tri dana dostaviti obavezujući deo ugovora o NIS
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana