Povezane vesti
Ne:Bitef i „Proces Peliko“ za publiku željnu pravde
BBC News 16.12.2025
Predstava o suđenju silovateljima koje je šokiralo Francusku i svet otvorila je gerilsko izdanje Bitefa. „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače… »
Radio 021 16.12.2025
Predstava o suđenju silovateljima koje je šokiralo Francusku i svet otvorila je gerilsko izdanje Bitefa. Jelena Janković Vesna Trivalić u predstavi „Proces Peliko“ „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju… »
Južne vesti 16.12.2025
Jelena Janković Vesna Trivalić u predstavi „Proces Peliko“ „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače. Na sceni govori izjavu Žizel Peliko datu pred… »
Ne:Bitef i "Proces Peliko" za publiku željnu pravde
NIN 16.12.2025
"Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena", izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače. Na sceni govori izjavu Žizel Peliko datu pred sudom u francuskom gradu Avinjonu tokom procesa protiv… »
Vesti dana »
Manojlović (Kreni-promeni): I padu prošle vlasti je prethodila reforma pravosuđa
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Suđenje novosadskim studentima i aktivistima odloženo zbog bolesti tužioca
Serbian News Media pre 4 satijoš 22 povezane
Završen protest u Novom Sadu zbog Mrdićevih zakona: „Kome smeta nezavisno sudstvo, kome smeta samostalno tužilaštvo?“ (FOTO; VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih