Povezane vesti
Ne:Bitef i „Proces Peliko“ za publiku željnu pravde
BBC News pre 5 dana
Predstava o suđenju silovateljima koje je šokiralo Francusku i svet otvorila je gerilsko izdanje Bitefa. „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače… »
Radio 021 pre 5 dana
Predstava o suđenju silovateljima koje je šokiralo Francusku i svet otvorila je gerilsko izdanje Bitefa. Jelena Janković Vesna Trivalić u predstavi „Proces Peliko“ „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju… »
Ne:Bitef i "Proces Peliko" za publiku željnu pravde
NIN pre 5 dana
"Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena", izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače. Na sceni govori izjavu Žizel Peliko datu pred sudom u francuskom gradu Avinjonu tokom procesa protiv… »
Južne vesti pre 5 dana
Jelena Janković Vesna Trivalić u predstavi „Proces Peliko“ „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače. Na sceni govori izjavu Žizel Peliko datu pred… »
Vesti dana »
SAD: Razgovori sa Ukrajinom i Evropom o okončavanju ruskog rata bili konstruktivni
Beta pre 54 minutajoš 33 povezane
Jači od sudbine: Jović prvo „ostao“ bez dva gola, pa se na kraju ipak upisao u strelce!
Hot sport pre 1 satjoš 36 povezanih
Predsednik Slovačke: Incident u Bačkom Petrovcu se desio zbog različitih političkih stavova
N1 Info pre 5 satijoš 24 povezane