Povezane vesti

Ne:Bitef i „Proces Peliko“ za publiku željnu pravde

BBC News pre 5 dana
Predstava o suđenju silovateljima koje je šokiralo Francusku i svet otvorila je gerilsko izdanje Bitefa. „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače… »

Radio 021 pre 5 dana
Predstava o suđenju silovateljima koje je šokiralo Francusku i svet otvorila je gerilsko izdanje Bitefa. Jelena Janković Vesna Trivalić u predstavi „Proces Peliko“ „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju… »
Ne:Bitef i "Proces Peliko" za publiku željnu pravde

Ne:Bitef i "Proces Peliko" za publiku željnu pravde

NIN pre 5 dana
"Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena", izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače. Na sceni govori izjavu Žizel Peliko datu pred sudom u francuskom gradu Avinjonu tokom procesa protiv… »

Južne vesti pre 5 dana
Jelena Janković Vesna Trivalić u predstavi „Proces Peliko“ „Fasada se drži, ali unutra sam potpuno urušena“, izgovara glumica Vesna Trivalić na kraju petnaestominutnog monologa. Potom seda i počinje da plače. Na sceni govori izjavu Žizel Peliko datu pred… »

Vesti dana »