Povezane vesti

Priznanje NLB Komercijalnoj banci za program NLB Organic

Priznanje NLB Komercijalnoj banci za program NLB Organic

Biznis u regionu pre 3 dana
Kontinuirano ulaganje u zajednicu kroz program NLB Organic, za NLB Komercijalnu banku donelo je prestižno priznanje “Društveno odgovorna kompanija godine” koje dodeljuje Srpska asocijacija menadžera. Jedan je od najdugovečnijih i najuticajnijih društveno… »
Prestižno priznanje SAM: NLB Komercijalna banka je društveno odgovorna kompanija godine

Prestižno priznanje SAM: NLB Komercijalna banka je društveno odgovorna kompanija godine

BizLife pre 4 dana
NLB Komercijalna banka dobitnik je prestižnog priznanja Društveno odgovorna kompanija godine, koje joj je Srpska asocijacija menadžera dodelila za kontinuirano ulaganje u zajednicu kroz program NLB Organic. NLB Organic jedan je od najdugovečnijih i… »

Blic pre 4 dana
NLB Komercijalna banka dobitnik je prestižnog priznanja Društveno odgovorna kompanija godine, koje joj je Srpska asocijacija menadžera dodelila za kontinuirano ulaganje u zajednicu kroz program NLB Organic. NLB Organic jedan je od najdugovečnijih i… »

Vesti dana »