Povezane vesti

Našem pevaču obili auto Drugi put pokušali da ga ukradu, ali bezuspešno!

Našem pevaču obili auto Drugi put pokušali da ga ukradu, ali bezuspešno!

Alo pre 4 dana
Evo šta se desilo! Mladi pevač Svetozar Igić našao se na meti nepoznatih lopova, koji su drugi put za redom u kratkom periodu pokušali da ukradu njegovog automobil, inače poznati stari model, "Jugo". Na svom Instagramu je otkrio da su mu obili vozilo… »
"Ponovo su pokušali da mi ukradu auto": Popularni pevač na meti lopova: "Vozim Jugo, emotivno sam vezan za njega"

"Ponovo su pokušali da mi ukradu auto": Popularni pevač na meti lopova: "Vozim Jugo, emotivno sam vezan za njega"

Blic pre 4 dana
Igić je emotivno vezan za svoje vozilo i bio je uzdrman ovim incidentima. Vozilo je prevezeno radi dodatne zaštite i obezbeđivanja od budućih pokušaja krađe. Svetozar Igić pevač našao se na meti nepoznatih lošpova, koji su drugi put za redom u kratkom… »
Ponovo pokušaj krađe! Pevaču drugi put obili automobil i probali da ga ukradu, a vozi Juga: On van sebe, poručio samo jedno

Ponovo pokušaj krađe! Pevaču drugi put obili automobil i probali da ga ukradu, a vozi Juga: On van sebe, poručio samo jedno

Kurir pre 4 dana
Automobil pevača Svetozara Igića ponovo je bio meta nepoznatih počinilaca, koji su drugi put u kratkom periodu pokušali da ukradu njegovog „Juga“. Kako je Igić objavio na društvenim mrežama, vozilo je obijeno, ali lopovi ni ovog puta nisu uspeli da ga… »

Vesti dana »