Povezane vesti
"Ponovo su pokušali da mi ukradu auto": Popularni pevač na meti lopova: "Vozim Jugo, emotivno sam vezan za njega"
Blic 16.12.2025
Igić je emotivno vezan za svoje vozilo i bio je uzdrman ovim incidentima. Vozilo je prevezeno radi dodatne zaštite i obezbeđivanja od budućih pokušaja krađe. Svetozar Igić pevač našao se na meti nepoznatih lošpova, koji su drugi put za redom u kratkom… »
Ponovo pokušaj krađe! Pevaču drugi put obili automobil i probali da ga ukradu, a vozi Juga: On van sebe, poručio samo jedno
Kurir 16.12.2025
Automobil pevača Svetozara Igića ponovo je bio meta nepoznatih počinilaca, koji su drugi put u kratkom periodu pokušali da ukradu njegovog „Juga“. Kako je Igić objavio na društvenim mrežama, vozilo je obijeno, ali lopovi ni ovog puta nisu uspeli da ga… »
Vesti dana »
Hladni front stigao u Srbiju: Kiša i zahlađenje, evo kada nam se vraća sunce
Euronews pre 19 minutajoš 14 povezanih
Selektor Grčke uništio svoju Srbiju u 95. minutu: "Naravno da sam pevao Bože pravde"
Telegraf pre 29 minutajoš 15 povezanih
Izvori: SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba, ponovno otvaranje Ormuza
RTV pre 39 minutajoš 4 povezane
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 19 minutajoš 5 povezanih