Povezane vesti
"Deda je otišao da prezimi jer su skupa drva" Potresno svedočenje sina brutalno ubijenog Stanimira: Rekli su umro je prirodno…
Kurir 16.12.2025
Suđenje zaposlenima u zatvoru Padinska Skela kojima se sudi za nesavestan rad u službi, koji je za posledicu imao smrt penzionera Stanimira Brajkovića (74), koji je brutalno ubijen iza rešetaka, dobilo je dramatičan preokret kada je pred sudom svedočio… »
"Nisam znao da je u zatvoru... prvo su mi rekli da je umro od srca": Potresno svedočenje sina ubijenog Stanimira
Mondo 16.12.2025
Suđenje zaposlenima u zatvoru Padinska Skela kojima se sudi za nesavestan rad u službi, koji je za posledicu imao smrt penzionera Stanimira Brajkovića (74), koji je brutalno ubijen iza rešetaka, dobilo je dramatičan preokret kada je pred sudom svedočio… »
"Rekli su mi da mi je otac umro od srca" Potresno svedočenje sina brutalno ubijenog Stanimira
Alo 16.12.2025
"Rekli su da je umro od srca, a video sam podlive": Na suđenju zaposlenima Padinjaka svedočio Stanimirov sin
Telegraf 16.12.2025
Svedočili zaposleni Padinjaka. Suđenje zaposlenima KPZ "Padinska Skela" Slađanu Kovačeviću, Dušanu Komazecu, Stefanu Pavloviću, Zoranu Krstiću i Vesni Sredojević za nesavestan rad u službi, koji je za posledicu imao smrt Stanimira Brajkovića, nastavljeno… »
Vesti dana »
Pavlović (NPS): Rebalans budžeta predviđa da Grad Beograd plati kaznu od 2,5 milijardi dinara
Beta pre 10 minutajoš 21 povezana
Udruženja tvrde da je vlast ubacila ljude u njihove redove da bi razbila proteste poljoprivrednike
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
U Vranju u petak ujutro hladno, slede natprosečno topli dani do 19 stepeni
Vranje news pre 2 satajoš 24 povezane
Pakistan izveo napade na Kabul i druge avganistanske oblasti, ministar odbrane: Vodi se otvoreni rat
N1 Info pre 28 minutajoš 20 povezanih