Povezane vesti
"Deda je otišao da prezimi jer su skupa drva" Potresno svedočenje sina brutalno ubijenog Stanimira: Rekli su umro je prirodno…
Kurir pre 26 dana
Suđenje zaposlenima u zatvoru Padinska Skela kojima se sudi za nesavestan rad u službi, koji je za posledicu imao smrt penzionera Stanimira Brajkovića (74), koji je brutalno ubijen iza rešetaka, dobilo je dramatičan preokret kada je pred sudom svedočio… »
"Nisam znao da je u zatvoru... prvo su mi rekli da je umro od srca": Potresno svedočenje sina ubijenog Stanimira
Mondo pre 26 dana
Suđenje zaposlenima u zatvoru Padinska Skela kojima se sudi za nesavestan rad u službi, koji je za posledicu imao smrt penzionera Stanimira Brajkovića (74), koji je brutalno ubijen iza rešetaka, dobilo je dramatičan preokret kada je pred sudom svedočio… »
"Rekli su mi da mi je otac umro od srca" Potresno svedočenje sina brutalno ubijenog Stanimira
Alo pre 26 dana
"Rekli su da je umro od srca, a video sam podlive": Na suđenju zaposlenima Padinjaka svedočio Stanimirov sin
Telegraf pre 26 dana
Svedočili zaposleni Padinjaka. Suđenje zaposlenima KPZ "Padinska Skela" Slađanu Kovačeviću, Dušanu Komazecu, Stefanu Pavloviću, Zoranu Krstiću i Vesni Sredojević za nesavestan rad u službi, koji je za posledicu imao smrt Stanimira Brajkovića, nastavljeno… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Foto, video) Dve saobraćajke u istoj ulici na Voždovcu u roku od dva sata. U obe učestvovao autobus, udarena devojka (23).
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
KK Partizan se hitno oglasio zbog Miltona i preloma: "Čeka ga duža pauza, medicinski tim će doneti odluku..."
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane