Povezane vesti
"Deda je otišao da prezimi jer su skupa drva" Potresno svedočenje sina brutalno ubijenog Stanimira: Rekli su umro je prirodno…
Kurir pre 26 dana
Suđenje zaposlenima u zatvoru Padinska Skela kojima se sudi za nesavestan rad u službi, koji je za posledicu imao smrt penzionera Stanimira Brajkovića (74), koji je brutalno ubijen iza rešetaka, dobilo je dramatičan preokret kada je pred sudom svedočio… »
"Nisam znao da je u zatvoru... prvo su mi rekli da je umro od srca": Potresno svedočenje sina ubijenog Stanimira
Mondo pre 26 dana
Suđenje zaposlenima u zatvoru Padinska Skela kojima se sudi za nesavestan rad u službi, koji je za posledicu imao smrt penzionera Stanimira Brajkovića (74), koji je brutalno ubijen iza rešetaka, dobilo je dramatičan preokret kada je pred sudom svedočio… »
"Rekli su mi da mi je otac umro od srca" Potresno svedočenje sina brutalno ubijenog Stanimira
Alo pre 26 dana
"Rekli su da je umro od srca, a video sam podlive": Na suđenju zaposlenima Padinjaka svedočio Stanimirov sin
Telegraf pre 26 dana
Svedočili zaposleni Padinjaka. Suđenje zaposlenima KPZ "Padinska Skela" Slađanu Kovačeviću, Dušanu Komazecu, Stefanu Pavloviću, Zoranu Krstiću i Vesni Sredojević za nesavestan rad u službi, koji je za posledicu imao smrt Stanimira Brajkovića, nastavljeno… »
Vesti dana »
Srbija okovana snegom! U pomoć ugroženima uključila se i Žandarmerija (FOTO)
Blic pre 5 minutajoš 83 povezane
Američki državni vrh o Iranu - sastaju se Tramp, Rubio, Hegset i Kejn! Na stolu i vojni udari!
Kurir pre 24 minutajoš 54 povezane
Ministarka energetike: Od ponoći kreće nafta iz JANAF-a, prvi dizel iz Rafinerije oko 26. januara
Nedeljnik pre 15 minutajoš 20 povezanih