Povezane vesti

„Nije sam“: Zoran Tošić poslao moćnu poruku za oporavak Darka Božovića!

„Nije sam“: Zoran Tošić poslao moćnu poruku za oporavak Darka Božovića!

Hot sport pre 23 dana
Legende odigrale humanitarnu utakmicu! Bivši fudbaleri, treneri, sportski radnici, ali i prijatelji, odigrali su humanitarnu utakmicu za Darka Božovića, bivšeg golmana Partizana, koji trenutno vodi tešku životnu borbu. Pomoć i podršku pokazale su njegove… »
Srđa Knežević uz svog prijatelja Darka Božovića: "Sada mora da odbrani ono što je najvažnije"

Srđa Knežević uz svog prijatelja Darka Božovića: "Sada mora da odbrani ono što je najvažnije"

Telegraf pre 23 dana
Jedan lep događaj održan je u SC Banjica, gde su se bivši fudbaleri, sportski radnici našli da zajedno učine jednu stvar - pomognu svom prijatelju i kolegi Darku Božoviću. Nekadašnji golman Partizana vodi najvažniju i najtežu životnu bitku, a povodom… »
Legende se skupile za Darka Božovića: Čuveni fudbaleri Zvezde i Partizana ukrstili koplja iz humanih razloga

Legende se skupile za Darka Božovića: Čuveni fudbaleri Zvezde i Partizana ukrstili koplja iz humanih razloga

Telegraf pre 23 dana
Divan događaj odigrao se u SC Banjica. Bivši fudbaleri, treneri, sportski radnici, a pre svega, prijatelji odigrali su humanitarnu utakmicu za Darka Božovića. Nekadašnji golman Partizana vodi tešku životnu bitku, a da u tome nije sam pokazale su njegove… »
Zoran Tošić svim srcem uz Darka Božovića: "Poslali smo poruku, nije sam..."

Zoran Tošić svim srcem uz Darka Božovića: "Poslali smo poruku, nije sam..."

Telegraf pre 23 dana
Bivši fudbaleri, treneri, sportski radnici, a pre svega, prijatelji odigrali su humanitarnu utakmicu za Darka Božovića. Nekadašnji golman Partizana vodi tešku životnu bitku, a da u tome nije sam pokazale su njegove bivše i sadašnje kolege. Jedan od njih… »

Vesti dana »