Povezane vesti
„Nije sam“: Zoran Tošić poslao moćnu poruku za oporavak Darka Božovića!
Hot sport 16.12.2025
Legende odigrale humanitarnu utakmicu! Bivši fudbaleri, treneri, sportski radnici, ali i prijatelji, odigrali su humanitarnu utakmicu za Darka Božovića, bivšeg golmana Partizana, koji trenutno vodi tešku životnu borbu. Pomoć i podršku pokazale su njegove… »
Legende se skupile za Darka Božovića: Čuveni fudbaleri Zvezde i Partizana ukrstili koplja iz humanih razloga
Telegraf 16.12.2025
Divan događaj odigrao se u SC Banjica. Bivši fudbaleri, treneri, sportski radnici, a pre svega, prijatelji odigrali su humanitarnu utakmicu za Darka Božovića. Nekadašnji golman Partizana vodi tešku životnu bitku, a da u tome nije sam pokazale su njegove… »
Zoran Tošić svim srcem uz Darka Božovića: "Poslali smo poruku, nije sam..."
Telegraf 16.12.2025
Bivši fudbaleri, treneri, sportski radnici, a pre svega, prijatelji odigrali su humanitarnu utakmicu za Darka Božovića. Nekadašnji golman Partizana vodi tešku životnu bitku, a da u tome nije sam pokazale su njegove bivše i sadašnje kolege. Jedan od njih… »
Srđa Knežević uz svog prijatelja Darka Božovića: "Sada mora da odbrani ono što je najvažnije"
Telegraf 16.12.2025
Jedan lep događaj održan je u SC Banjica, gde su se bivši fudbaleri, sportski radnici našli da zajedno učine jednu stvar - pomognu svom prijatelju i kolegi Darku Božoviću. Nekadašnji golman Partizana vodi najvažniju i najtežu životnu bitku, a povodom… »
Vesti dana »
RHMZ upozorava na nevreme: Pljuskovi sa grmljavinom i gradom, u Nišu do 34 stepena
Glas juga pre 44 minutajoš 17 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Vens stigao u Švajcarsku, iransku delegaciju predvodi Kalibaf; Izrael ne prestaje da napada jug Libana
RTV pre 49 minutajoš 13 povezanih
Japan svojom najubedljivijom pobedom na Mundijalima kaparisao drugu fazu
RTS pre 14 minutajoš 14 povezanih
Katastrofa za Nemačku: dobila u 94. minutu, pa ostala bez ključnog igrača
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
Poraz odbojkašica Srbije od selekcije SAD u Ligi nacija
Radio sto plus pre 24 minutajoš 17 povezanih