Povezane vesti
Makron najavio povećanje kazni za korisnike droga
Politika 16.12.2025
Predsednik Francuske obećao i intenzivnu borbu protiv trgovaca. Predsednik Francuske Emanuel Makron najavio je danas u Marseju povećanje novčane kazne za korišćenje kanabisa ili kokaina sa 200 na 500 evra. Ovom merom, kako je rekao, želi da udari po… »
Makron u Marseju: Kazne za korisnike droge biće povećane sa 200 na 500 evra
N1 Info 16.12.2025
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas u Marseju da će za korisnike droga kazna biti povećana sa 200 na 500 evra, preneli su tamošnji mediji. "Dosta mi je da gledam mlade ljude u nevolji, a u nekim naseljima i misle da je zabavno ići i… »
Makron u Marseju: Kazne za korisnike droge biće povećane sa 200 na 500 evra
Novi magazin 16.12.2025
Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas u Marseju da će za korisnike droga kazna biti povećana sa 200 na 500 evra, preneli su tamošnji mediji. "Dosta mi je da gledam mlade ljude u nevolji, a u nekim naseljima i misle da je zabavno ići i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito, sa toplijim periodom i najavom hladnog talasa
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 26 povezanih
Đedović Handanović: ADNOC će imati veoma značajno učešće u zajedničkoj kompaniji sa MOL-om
Biznis.rs pre 1 satjoš 21 povezana
Tema jutra: Pozivanje ministra na imunitet pauzira postupak - samo pomilovanje predsednika ga zaustavlja
N1 Info pre 3 satajoš 10 povezanih
Moje telo se oseća najbolje u karijeri! Bolomboj: Odbrana je moja snaga, ima mnogo momaka koji mogu da kreiraju poene...
Kurir pre 7 minutajoš 22 povezane