Povezane vesti
"Nora je deo tebe i mene", Aneli u suzama, Asmin je teši i priča o njihovom zajedničkom životu: "Vodi se srcem"
Telegraf pre 25 dana
U rijalitiju je nastao emotivni trenutak kada je Aneli Ahmić isplakala more suza u hotelu, a njen bivši partner Asmin Durdžić došao je da je teši i razgovara o njihovim emocijama. - Sada kada si me ponizio, zato mi je proradio ponovo bes kada sam rekla… »
"Nora je deo tebe i mene, ona mi je najbitnija" Aneli roni suze i jeca, Asmin je teši, spomenuo i njihov zajednički život
Blic pre 25 dana
Razgovarali su o njenim emocijama prema njemu i o njihovom prošlom životu. Aneli Ahmić priznala je da ne gleda Asmina kao ostale ukućane u rijalitiju Aneli Ahmić isplakala je more suza u hotelu, a Asmin Durdžić došao je kod nje kako bi porazgovarali i… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju: Monteri po mećavi rizikuju svoje živote da bi pomogli ljudima, Ivanjica dobila struju (FOTO)
RINA pre 57 minutajoš 42 povezane
(BLOG) Ledeni dan u Srbiji: Bez struje u Lučanima, Sjenici, Arilju, počela da stiže struja u Ivanjicu
N1 Info pre 27 minutajoš 44 povezane
Uživo hamnejeva poruka trampu: On treba da zna da su tirani, poput faraona i Nimroda, srušeni na vrhuncu svog ponosa!
Kurir pre 27 minutajoš 31 povezana
Putevi Srbije upozoravaju vozače na pojavu poledice i magle u jutarnjim i večernjim satima
Danas pre 3 satajoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Politika pre 4 satijoš 27 povezanih