Povezane vesti
"Nora je deo tebe i mene", Aneli u suzama, Asmin je teši i priča o njihovom zajedničkom životu: "Vodi se srcem"
Telegraf pre 1 dan
U rijalitiju je nastao emotivni trenutak kada je Aneli Ahmić isplakala more suza u hotelu, a njen bivši partner Asmin Durdžić došao je da je teši i razgovara o njihovim emocijama. - Sada kada si me ponizio, zato mi je proradio ponovo bes kada sam rekla… »
"Nora je deo tebe i mene, ona mi je najbitnija" Aneli roni suze i jeca, Asmin je teši, spomenuo i njihov zajednički život
Blic pre 1 dan
Razgovarali su o njenim emocijama prema njemu i o njihovom prošlom životu. Aneli Ahmić priznala je da ne gleda Asmina kao ostale ukućane u rijalitiju Aneli Ahmić isplakala je more suza u hotelu, a Asmin Durdžić došao je kod nje kako bi porazgovarali i… »
Vesti dana »
Džabari Parker: Jedan sam od najboljih košarkaša u Evropi, igraću bilo to u Partizanu ili negde drugde
Danas pre 17 minutajoš 33 povezane
Vremenska prognoza za 18. decembar: Ujutro slab mraz, magla, tokom dana umereno oblačno
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Bivši košarkaš Partizana zatrpao obruč kandidata za finale NBA lige: Lendejl odigrao burtalnu partiju!
Hot sport pre 2 minutajoš 18 povezanih
Deca hitno evakuisana iz svih škola širom RS: Pretnje Islamske države digle bezbednosne službe na noge
Mondo pre 11 minutajoš 11 povezanih