Povezane vesti

Vučić: Brzo ćemo promeniti zakone o tužilaštvima, ne interesuje me šta se govori protiv toga

Vučić: Brzo ćemo promeniti zakone o tužilaštvima, ne interesuje me šta se govori protiv toga

Radio sto plus pre 10 dana
On je gostujući u Dnevniku RTS-a direktno optužio vođstvo JTOK-a za zloupotrebu službenog položaja, navodeći da bi se bilo koje drugo tužilaštvo, u slučaju da zaprimi prijavu protiv tog dela pravosuđa, oglasilo nenadležnim. “I onda zaposleni (u JTOK)… »
Predsednik ponovo optužuje TOK: Bogovi osmišljeni da ruše vlade, ubrzo menjamo zakone o tužilaštvima

Predsednik ponovo optužuje TOK: Bogovi osmišljeni da ruše vlade, ubrzo menjamo zakone o tužilaštvima

N1 Info pre 9 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će zakoni koji uređuju tužilaštva biti promenjeni vrlo brzo, da ga "ne interesuje šta ko ima da kaže protiv toga", ocenivši da u slučaju Javnog tužilaštva za organizovani kriminal ne postoje kontrolni… »

Novi magazin pre 9 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se zakoni koji uređuju tužilaštva biti promenjeni vrlo brzo, da ga "ne interesuje šta ko ima da kaže protiv toga", ocenivši da u slučaju Javnog tužilaštva za organizovani kriminal ne postoje kontrolni… »
Vučić o JTOK-u: "Bogovi osmišljeni da ruše vlade nezavisnih i suverenih zemalja"

Vučić o JTOK-u: "Bogovi osmišljeni da ruše vlade nezavisnih i suverenih zemalja"

Radio 021 pre 9 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se zakoni koji uređuju tužilaštva biti promenjeni vrlo brzo, da ga "ne interesuje šta ko ima da kaže protiv toga". Ocenio je i da u slučaju Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (JTOK) ne postoje… »

Beta pre 9 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se zakoni koji uređuju tužilaštva biti promenjeni vrlo brzo, da ga "ne interesuje šta ko ima da kaže protiv toga", ocenivši da u slučaju Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (JTOK) ne postoje… »

Vesti dana »