Povezane vesti
Smailagić emotivno: Volim Željka kao oca, ako on tako kaže…
Sport klub 16.12.2025
Virtus će u sredu igrati u Beogradu protiv Partizana, što znači da je u glavnom gradu Srbije nekadašnji krilni centar crno-belih – Alen Smailagić. „Smajli“ je tri godine u Partizanu proveo pod vođstvom Željka Obradovića, koji je nedavno posle mnogo… »
Alen Smailagić emotivno o odlasku Željka Obradovića: "Ja ga volim kao oca, da se vrati, ako..."
Telegraf 16.12.2025
Košarkaš Virtusa Alen Smailagić govorio je za Sport Klub i tom prilikom prokomentarisao je i komentarisao je odlazak Željka Obradovića sa klupe Partizana. On je istakao da mu je Obradović kao član porodice. - Ne znam šta da iskomentarišem tu. Ja Željka… »
Smailagić emotivno o Obradoviću: "Volim ga kao oca"
B92 16.12.2025
Košarkaš Virtusa Alen Smailagić pred utakmicu sa Partizanom dotakao se odlaska Željka Obradovića sa klupe crno-belih. Srpski reprezentativac je rekao da mu je cela situacija koja se desila devetostrukom prvaku Evrope veoma teško pala. "Ne znam šta da… »
Vesti dana »
"Da, imam neke kontroverzne ljude" Tramp tvrdi da je Putin prihvatio poziv da uđe u "Odbor za mir", ruski predsednik kaže da će tek da odluči
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Sastanak lidera EU po planu, uprkos Trampovoj najavi o povlačenju carina
Politika pre 7 minutajoš 4 povezane
Protest podrške studentima i profesorima u Novom Sadu: U Pionirskom parku puštena muzika, saobraćaj ponovo uspostavljen (VIDEO, FOTO)
Danas pre 47 minutajoš 2 povezane