Povezane vesti
Smailagić emotivno: Volim Željka kao oca, ako on tako kaže…
Sport klub 16.12.2025
Virtus će u sredu igrati u Beogradu protiv Partizana, što znači da je u glavnom gradu Srbije nekadašnji krilni centar crno-belih – Alen Smailagić. „Smajli“ je tri godine u Partizanu proveo pod vođstvom Željka Obradovića, koji je nedavno posle mnogo… »
Alen Smailagić emotivno o odlasku Željka Obradovića: "Ja ga volim kao oca, da se vrati, ako..."
Telegraf 16.12.2025
Košarkaš Virtusa Alen Smailagić govorio je za Sport Klub i tom prilikom prokomentarisao je i komentarisao je odlazak Željka Obradovića sa klupe Partizana. On je istakao da mu je Obradović kao član porodice. - Ne znam šta da iskomentarišem tu. Ja Željka… »
Smailagić emotivno o Obradoviću: "Volim ga kao oca"
B92 16.12.2025
Košarkaš Virtusa Alen Smailagić pred utakmicu sa Partizanom dotakao se odlaska Željka Obradovića sa klupe crno-belih. Srpski reprezentativac je rekao da mu je cela situacija koja se desila devetostrukom prvaku Evrope veoma teško pala. "Ne znam šta da… »
Vesti dana »
Partizan ipak nije šampion: Igraće se nova utakmica sa Vojvodinom
Newsmax Balkans pre 24 satajoš 108 povezanih
Besplatna linija za pomoć ugroženima: Čačak organizovao dostavu vode najosetljivijima
Glas Zapadne Srbije pre 24 satajoš 93 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Hamnei nije odobrio nacrt memoranduma, zbog toga nije ni Tramp
RTV pre 4 satijoš 35 povezanih
Grosi zabrinut zbog prekida komunikacija sa nuklearkom Zaporožje; Japan odbacuje kritike Rusije o vojnom jačanju
RTS pre 24 satajoš 37 povezanih
Janik Siner o mukama, vrućini, šokantnom ispadanju: "Nisam mogao da serviram, imao sam vrtoglavicu"
Telegraf pre 24 satajoš 118 povezanih