Povezane vesti

„Dobila sam kancer u trudnoći, dete je bilo crno...“ Pevačicu muž prevario sa 14 godina starijom, a sad kroz suze otkrila…

„Dobila sam kancer u trudnoći, dete je bilo crno...“ Pevačicu muž prevario sa 14 godina starijom, a sad kroz suze otkrila…

Kurir pre 4 dana
Pevačica Ivana Šašić otvoreno je govorila o sinu Nikoli i teškim zdravstvenim problemima sa kojima se suočila odmah po njegovom rođenju. Nedavno je priznala da je, iz straha za život, sastavila testament u kojem je svu svoju imovinu prepisala deci. O… »
"Dobila sam kancer u trudnoći, sin je jedva preživeo" Ivana Šašić o najtežoj borbi: "Napisala sam testament"

"Dobila sam kancer u trudnoći, sin je jedva preživeo" Ivana Šašić o najtežoj borbi: "Napisala sam testament"

Telegraf pre 4 dana
Ivana Šašić stigla je u Šimanovce gde je imala dogovoreno snimanje, a sada je progovorila o detaljima iz privatnog života i teškom periodu koji je prošla. Pevačica kaže da je u trudnoći dobila kancer, kao i da joj je dete jedva preživelo. Ona je na… »
(Video) „Dobila sam kancer u trudnoći, dete je bilo crno" Ivana Šašić u suzama o bolesti sina i sukobu: „Bekuta me tužila, ma…

(Video) „Dobila sam kancer u trudnoći, dete je bilo crno" Ivana Šašić u suzama o bolesti sina i sukobu: „Bekuta me tužila, ma…

Blic pre 4 dana
Ivana ni u najtežim trenucima nije tražila pomoć stručnjaka Pevačica je govorila o tome kako ju je Bekuta koristila, te tvrdi da je njen obraz čist Pevačica Ivana Šašić kaže da je u trudnoći dobila kancer, kao i da joj je dete jedva preživelo. Ona je za… »
Milica Mandić proslavila rođendan Porodica na okupu, ćerka, sin i muž oko nje, ne skida osmeh sa lica, a evo koliko godina je…

Milica Mandić proslavila rođendan Porodica na okupu, ćerka, sin i muž oko nje, ne skida osmeh sa lica, a evo koliko godina je…

Blic pre 4 dana
Milica je pričala koliko ju je majčinstvo promenilo Milica Mandić veoma je privržena porodici Srpska reprezentativka u tekvondu Milica Mandić u skladnom je braku sa suprugom Markom Đuričićem, za kojeg se udala 2021. godine i sa kojim je dobila dvoje… »
Bila u braku sa fudbalerom, pa plesaču rodila dete u 40. godini. Evo kog sportistu je volela pevačica i kako je pričala o…

Bila u braku sa fudbalerom, pa plesaču rodila dete u 40. godini. Evo kog sportistu je volela pevačica i kako je pričala o…

Blic pre 4 dana
Danijela Karić i Ivan venčali su se 2019. godine Pevačica je otkrila kako se njen sadašnji suprug slaže sa njenim decom iz prvog braka Pevačica Danijela Karić godinama je u skladnom braku sa plesačem Ivanom Mileusnićem sa kojim je dobila dvoje dece, dok… »

Vesti dana »