Povezane vesti
Bliže se kraju muke oko NIS-a: "Rusi pregovaraju sa jednom velikom kompanijom!" Vučić: Trilaterala u Beogradu
Blic 17.12.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić: Bliže se kraju pregovori o NIS-u između ruske strane i jedne velike kompanije
NIN 17.12.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić otkrio BITNE INFORMACIJE u vezi sa NIS-om
Telegraf 17.12.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je juče da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić: Rusija pregovara o Naftnoj industriji Srbije (NIS) sa jednom velikom kompanijom
Danas 16.12.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Rusija pregovara o Naftnoj industriji Srbije (NIS) sa jednom velikom kompanijom i da bi u Beogradu u ponedeljak ili utorak trebalo da budu održani tripartitni razgovori. Moj optimizam nije veliki… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Plamen u Deliblatskoj peščari 'pod kontrolom', strah od vetra
BBC News pre 51 minutajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak 10. avgust 2026: Danas pretežno sunčano i veoma toplo
Serbian News Media pre 5 minutajoš 26 povezanih
(Uznemirujući video) Dečaka odnelo more pred roditeljima! Evakuisano milion ljudi, otkazani letovi, zaustavljen saobraćaj, ali najgore tek sledi: Užas u Kini
Blic pre 56 minutajoš 14 povezanih
AMSS: Umereniji intenzitet saobraćaja, vozila čekaju na nekoliko graničnih prelaza
N1 Info pre 3 satajoš 13 povezanih