Povezane vesti
Bliže se kraju muke oko NIS-a: "Rusi pregovaraju sa jednom velikom kompanijom!" Vučić: Trilaterala u Beogradu
Blic pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić: Bliže se kraju pregovori o NIS-u između ruske strane i jedne velike kompanije
NIN pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić otkrio BITNE INFORMACIJE u vezi sa NIS-om
Telegraf pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je juče da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić: Rusija pregovara o Naftnoj industriji Srbije (NIS) sa jednom velikom kompanijom
Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Rusija pregovara o Naftnoj industriji Srbije (NIS) sa jednom velikom kompanijom i da bi u Beogradu u ponedeljak ili utorak trebalo da budu održani tripartitni razgovori. Moj optimizam nije veliki… »
Vesti dana »
Cvijić o pretnjama koje je dobio: Dolaze iz kriminalnih krugova koji imaju podršku ove vlasti
Cenzolovka pre 2 satajoš 30 povezanih
Skupština Srbije završila rad, nastavak sednice u utorak 23. decembra
Beta pre 12 minutajoš 40 povezanih
Zašto je u Srbiji iz prodaje povučena serija Aptamil formule za bebe
BBC News pre 1 satjoš 31 povezana
Lideri EU odlučuju o finansiranju Ukrajine, Kalas: Imaćemo sporazum; Rusija: Pogođene ukrajinske fabrike za montažu dronova
RTS pre 27 minutajoš 43 povezane