Povezane vesti
Bliže se kraju muke oko NIS-a: "Rusi pregovaraju sa jednom velikom kompanijom!" Vučić: Trilaterala u Beogradu
Blic 17.12.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić: Bliže se kraju pregovori o NIS-u između ruske strane i jedne velike kompanije
NIN 17.12.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić otkrio BITNE INFORMACIJE u vezi sa NIS-om
Telegraf 17.12.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je juče da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić: Rusija pregovara o Naftnoj industriji Srbije (NIS) sa jednom velikom kompanijom
Danas 16.12.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Rusija pregovara o Naftnoj industriji Srbije (NIS) sa jednom velikom kompanijom i da bi u Beogradu u ponedeljak ili utorak trebalo da budu održani tripartitni razgovori. Moj optimizam nije veliki… »
Vesti dana »
Gore magacini, bukti požar u industrijskoj zoni Novom Pazaru: Ekipe Hitne pomoći na terenu, zaposlenima se ukazuje pomoć
Nova pre 12 minutajoš 25 povezanih
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 2 minutajoš 24 povezane
Toplije, ali nestabilno: Kiša i jaka košava u subotu, ledena kiša u Timočkoj krajini
Glas juga pre 12 minutajoš 14 povezanih