Povezane vesti
Bliže se kraju muke oko NIS-a: "Rusi pregovaraju sa jednom velikom kompanijom!" Vučić: Trilaterala u Beogradu
Blic 17.12.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić: Bliže se kraju pregovori o NIS-u između ruske strane i jedne velike kompanije
NIN 17.12.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić otkrio BITNE INFORMACIJE u vezi sa NIS-om
Telegraf 17.12.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je juče da se pregovori o NIS-u bliže kraju između ruske strane i jedne velike kompanije i da očekuje da bi do ponedeljka ili najkasnije do utorka mogli da budu obavljeni trilateralni razgovori u Beogradu. "Ja… »
Vučić: Rusija pregovara o Naftnoj industriji Srbije (NIS) sa jednom velikom kompanijom
Danas 16.12.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Rusija pregovara o Naftnoj industriji Srbije (NIS) sa jednom velikom kompanijom i da bi u Beogradu u ponedeljak ili utorak trebalo da budu održani tripartitni razgovori. Moj optimizam nije veliki… »
Vesti dana »
Novi dan: Opisaćemo im stanje našeg društva i tražiti da posmatraju lokalne izbore
N1 Info pre 47 minutajoš 56 povezanih
Decembarski računi za struju nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Rešetka pre 5 satijoš 9 povezanih
Jorgić: Srbija bi sa još pet odsto akcija u NIS-u mogla da blokira određene odluke
Biznis i finansije pre 3 satajoš 23 povezane