Povezane vesti

Umro poznati glumac, izgubio bitku sa opakom bolešću

Umro poznati glumac, izgubio bitku sa opakom bolešću

Alo pre 15 sati
Glumac je umro nakon borbe sa "retkim i izuzetno agresivnim oblikom raka" Gil Džerard, glumac iz Arkanzasa naјpoznatiјi po ulozi duhovitog јunaka u seriјi „ Bak Rodžers u 25. veku“ na NBC-u iz 1979-81 , preminuo јe u utorak u 82. godini. Glumac je umro… »
Umro Gil Džerard: Slavni glumac izgubio bitku s rakom, supruzi ostavio emotivnu oproštajnu poruku

Umro Gil Džerard: Slavni glumac izgubio bitku s rakom, supruzi ostavio emotivnu oproštajnu poruku

Kurir pre 19 sati
Glavni glumac serije "Bak Rodžers u 25. veku", Gil Džerard, preminuo je u 82. godini u svom domu u saveznoj državi Džordžiji, u utorak, nakon kratke borbe sa kancerom, potvrdila je njegova supruga Dženet. "Rano jutros Gil, moja srodna duša, izgubio je… »
Preminuo Gil Džerard, zvezda čuvene SF serije

Preminuo Gil Džerard, zvezda čuvene SF serije

Danas pre 21 sat
Gil Džerard, zvezda naučnofantastične serije „Buck Rogers in the 25th Century“, preminuo je u 82. godini. Njegova supruga, Dženet, potvrdila je da je Gil Džerard premino u objavi na Fejsbuku u utorak uveče, prenosi Nova.rs. „Rano jutros Gil – moja srodna… »
Preminuo poznati glumac: Ostavio oproštajno pismo supruzi

Preminuo poznati glumac: Ostavio oproštajno pismo supruzi

B92 pre 22 sata
Američki glumac Gil Džerard preminuo je u 83. godini nakon borbe sa rakom. Džerard je bio poznat po naslovnoj ulozi junaka u NBC-jevoj naučnofantastičnoj seriji iz 1979. godine "Buck Rogers in the 25th Century". Vesti o smrti je potvrdila njegova supruga… »
Preminuo slavni američki glumac

Preminuo slavni američki glumac

Nova pre 22 sata
Gil Džerard, zvezda naučnofantastične serije "Buck Rogers in the 25th Century", preminuo je u 82. godini. Njegova supruga, Dženet, potvrdila je njegovu smrt u objavi na Fejsbuku u utorak uveče. „Rano jutros Gil – moja srodna duša – izgubio je bitku sa… »
Umro Gil Džerard

Umro Gil Džerard

Telegraf pre 22 sata
Gil Džerad, glumac iz Arkanzasa naјpoznatiјi po ulozi duhovitog јunaka u seriјi „ Bak Rodžers u 25. veku“ na NBC-u iz 1979-81 , preminuo јe u utorak u 82. godini. Glumac je umro nakon borbe sa „retkim i izuzetno agresivnim oblikom raka“, obјavila јe… »

Vesti dana »