Povezane vesti
Umro poznati glumac, izgubio bitku sa opakom bolešću
Alo pre 15 sati
Glumac je umro nakon borbe sa "retkim i izuzetno agresivnim oblikom raka" Gil Džerard, glumac iz Arkanzasa naјpoznatiјi po ulozi duhovitog јunaka u seriјi „ Bak Rodžers u 25. veku“ na NBC-u iz 1979-81 , preminuo јe u utorak u 82. godini. Glumac je umro… »
Umro Gil Džerard: Slavni glumac izgubio bitku s rakom, supruzi ostavio emotivnu oproštajnu poruku
Kurir pre 19 sati
Glavni glumac serije "Bak Rodžers u 25. veku", Gil Džerard, preminuo je u 82. godini u svom domu u saveznoj državi Džordžiji, u utorak, nakon kratke borbe sa kancerom, potvrdila je njegova supruga Dženet. "Rano jutros Gil, moja srodna duša, izgubio je… »
Preminuo Gil Džerard, zvezda čuvene SF serije
Danas pre 21 sat
Gil Džerard, zvezda naučnofantastične serije „Buck Rogers in the 25th Century“, preminuo je u 82. godini. Njegova supruga, Dženet, potvrdila je da je Gil Džerard premino u objavi na Fejsbuku u utorak uveče, prenosi Nova.rs. „Rano jutros Gil – moja srodna… »
Preminuo poznati glumac: Ostavio oproštajno pismo supruzi
B92 pre 22 sata
Američki glumac Gil Džerard preminuo je u 83. godini nakon borbe sa rakom. Džerard je bio poznat po naslovnoj ulozi junaka u NBC-jevoj naučnofantastičnoj seriji iz 1979. godine "Buck Rogers in the 25th Century". Vesti o smrti je potvrdila njegova supruga… »
Preminuo slavni američki glumac
Nova pre 22 sata
Gil Džerard, zvezda naučnofantastične serije "Buck Rogers in the 25th Century", preminuo je u 82. godini. Njegova supruga, Dženet, potvrdila je njegovu smrt u objavi na Fejsbuku u utorak uveče. „Rano jutros Gil – moja srodna duša – izgubio je bitku sa… »
Umro Gil Džerard
Telegraf pre 22 sata
Gil Džerad, glumac iz Arkanzasa naјpoznatiјi po ulozi duhovitog јunaka u seriјi „ Bak Rodžers u 25. veku“ na NBC-u iz 1979-81 , preminuo јe u utorak u 82. godini. Glumac je umro nakon borbe sa „retkim i izuzetno agresivnim oblikom raka“, obјavila јe… »
Vesti dana »
Nakon jutarnje magle u većem delu zemlje sunčano, najviša dnevna temperatura 14 stepeni
RTS pre 2 satajoš 8 povezanih
"Srbiji se stalno izmišljaju novi uslovi za ulazak u EU" Oglasio se slovački premijer Fico sa samita u Briselu i pružio podršku Vučiću: "Opravdano nije došao"
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih
(VIDEO) Navijači Partizana skandirali: „Sad si uz’o sendvič, Paspalje“
Danas pre 7 satijoš 7 povezanih