Povezane vesti

Teniska legenda ne sumnja: "Nole je najbolji - sve je rečeno"

Teniska legenda ne sumnja: "Nole je najbolji - sve je rečeno"

B92 pre 12 sati
David Nalbandijan, nekadašnji argentinski teniser, bio je izričit u stavu da je Novak Đoković najbolji u istoriji tog sporta. Njih dvojica su pet puta tokom karijere igrali, a Đoković je slavio u četiri navrata. Nalbandijan je do jedine, ali velike… »
Pobedio je Đokovića, Federera i Nadala na istom turniru, a sada je pričao o tome ko je najbolji od njih trojice

Pobedio je Đokovića, Federera i Nadala na istom turniru, a sada je pričao o tome ko je najbolji od njih trojice

Danas pre 18 sati
Argentinski teniser David Nalbandijan, nekada treći teniser planete, pojavio se u emisiji „Clank“ i govorio je o tome ko je za njega najbolji teniser svih vremena. Argentinac ima posebno mesto u istoriji tenisa, jer je jedini igrač koji je savladao… »
Jedini koji je pobedio Nadala, Federera i Đokovića na istom turniru: "Ja nemam dilemu ko je najveći"

Jedini koji je pobedio Nadala, Federera i Đokovića na istom turniru: "Ja nemam dilemu ko je najveći"

Mondo pre 20 sati
Bivši argentinski teniser David Nalbandijan jedini je u istoriji ovog sporta koji je na istom turniru uspeo da pobedi Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Bilo je to u Madridu 2007. godine i niko pre, niti posle njega, nije uspeo da… »
„Pobedio sam Novaka, Federera i Nadala na istom turniru, za mene je ovaj teniser najbolji ikad“: Otvorio dušu, a ima…

„Pobedio sam Novaka, Federera i Nadala na istom turniru, za mene je ovaj teniser najbolji ikad“: Otvorio dušu, a ima…

Nova pre 21 sat
David Nalbandijan, nekada treći teniser planete, ponovo se pojavio u javnosti i govorio o tome ko je za njega najbolji teniser svih vremena. Pojavio se u emisiji „Clank“, a Nalbandijan je govorio o tome šta je „Velika trojka“ ostavila iza sebe… »
"Pobedio sam Đokovića, Federera i Nadala na istom turniru i ušao u istoriju, za mene je ovaj teniser GOAT"

"Pobedio sam Đokovića, Federera i Nadala na istom turniru i ušao u istoriju, za mene je ovaj teniser GOAT"

Telegraf pre 23 sata
Nekadašnji treći teniser sveta David Nalbandijan, jedna od najznačajnijih figura argentinskog tenisa, ponovo se pojavio u javnosti i izneo svoje viđenje večite debate o najboljem teniseru svih vremena. U intervjuu za Jutjub emisiju „Clank“, Nalbandijan… »

Vesti dana »