Povezane vesti
"Znam kako je biti u koloni koja napušta svoje sve, dok okolo gore kuće" Velika isporest raste o odrastanju na Kosovu: Sedeli…
Kurir pre 1 dan
Život repera Stefana Đurića Raste obeležen je teškim detinjstvom, a na svom Instagram nalogu oglasio se povodom serije "Tvrđava", koja je u njemu izazvala reakcije zbog poistovećivanja sa narodom koji je izbegao tokom rata. Veliki broj pratioca izrazio… »
"Znam šta znači poslednji put se osvrnuti za svojom kućom" Rasti naviru sećanja zbog serije "Tvrđava", priznao: "I dalje imam…
Blic pre 1 dan
Serija 'Tvrđava' dobila je brojne pozitivne komentare među gledaocima i poznatim ličnostima. Stefan Đurić Rasta izrazio je svoje emocije prema seriji kroz lično iskustvo koje se podudara s tematikom serije. Serija "Tvrđava" izazvala je brojne pozitivne… »
"Znam kako je biti u koloni i gledati kako okolo gore kuće": Rasta o seriji "Tvrđava" i izbeglištvu s Kosova i Metohije
Mondo pre 1 dan
Stefan Đurić Rasta oglasio se na Instagramu povodom serije "Tvrđava" koja je izazvala lavinu neverovatnih reakcija i konačno, čini se, donela među ljudima u Srbiji "kolektivno slaganje", jer nismo naišli na loše mišljenje. Poruka našeg repera ostavlja… »
"Znam kako je osvrnuti se za svojom sobom, zgradom... poslednji put i nikad više." Rastine reči o „Tvrđavi“ dirnuće sva srca…
Kurir pre 1 dan
Stefan Đurić Rasta oglasio se na Instagramu povodom serije "Tvrđava" koja je izazvala veliko interesovanje i neverovatan broj komentara. Njegovu objavu prenosimo u celosti. "Kratko, povodom serije "Tvrđava". Ja, kao dete koje je osetilo sta znači… »
"Ja, kao dete koje zna kako je biti u koloni koja napušta sve svoje..." Rastina poruka o "Tvrđavi" slama srce
Telegraf pre 1 dan
Stefan Đurić Rasta oglasio se na Instagramu povodom serije "Tvrđava" koja je izazvala lavinu neverovatnih reakcija i konačno, čini se, donela među ljudima u Srbiji "kolektivno slaganje", jer nismo naišli na loše mišljenje. Poruka našeg repera ostavlja… »
Vesti dana »
(Foto, video) Svi detalji drame na Vračaru "Audi" u vlasništvu poznatog košarkaša propao kroz lift: U vozilu bila i deca, izvlačili ih lestvama
Blic pre 55 minutajoš 3 povezane
Automobil pokosio čoveka pored puta dok je popravljao vozilo? Detalji nesreće kod Malog Požarevca: policija na licu mesta
Blic pre 10 minutajoš 2 povezane
Amerika blokirala uvoz guma iz Linglonga u Zrenjaninu: Tvrde da imaju dokaze koji u razumnoj meri ukazuju na prinudni rad
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana
Žena Dragana Džajića se onesvestila na promociji monografije Crvene zvezde, Branki ukazana prva pomoć
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
(Video) Snimak napada na Vujadina Savića: Evo kako je izgledao incident u tržnom centru
Blic pre 0 minutajoš 2 povezane