Povezane vesti
"Željko Obradović mi je rekao..." Vlade Đurović otkrio dosad nepoznatu priču o slavnom teneru!
Kurir 17.12.2025
Iskusni srpski košarkaški trener, Vlade Đurović, otkrio kako je Dimitris Itudis postao saradnik Željka Obradovića. Nakon trijuma Itudisovog Hapoela nad Crvenom zvezdom u 16. kolu Evrolige, Đurović se u studiju "Arene sport" prisetio početaka karijere… »
Vlade Đurović otkrio neverovatnu priču: "Rekao sam Željku Obradoviću..."
Telegraf 17.12.2025
Tokom gostovanja u studija Arene sport, iskusni trenerski stručnjak Vlade Đurović objasnio je kako je Dimitris Itudis na negovu preporuku započeo saradnju sa Željkom Obradovićem. Itudis je sa Hapoelom u utorak veče dobio Crvenu vezdu rezultatom 84:78… »
Vesti dana »
Bez dogovora sa ministarstvom, poljoprivrednici nastavljaju sa blokadama, uskoro svi u Beograd
Ozon press pre 22 minutajoš 32 povezane
UN potvrdile da je 100.000 ljudi pobeglo iz Teherana u prva dva dana rata
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih
"Oremo njive, čekamo da dođeš": Deca Zlatka Kokanovića sa protesta poručuju - "pustite našeg tatu"
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
Kancelarija Tomanović: Inspektor Milenković ponovo otkrio, savladao i legitimisao tajnu pratnju
Nova pre 7 satijoš 6 povezanih
Suzana Jovanović slavi rođenje unuke, estrada se okuplja u vili na Bežaniji! Evo zašto ona ne izlazi iz kuće: Mešaju mi se sreća i tuga...
Kurir pre 13 minutajoš 24 povezane