Povezane vesti
Vakcinacija beba protiv virusa hepatitisa B: U SAD od sada individualna odluka majke
N1 Info 17.12.2025
Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) zvanično je u utorak odustao od univerzalne vakcinacije protiv hepatitisa B za novorođenčad, pa je preporuka savetnika za vakcinaciju - individualno donošenje odluka. Za taj potez stručnjaci i… »
CDC zvanično prestaje da preporučuje vakcine protiv hepatitisa B za bebe: Stručnjaci žestoko kritikuju
B92 17.12.2025
Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) u Sjedinjenim Američkim Državama zvanično je prestao da preporučuje vakcinaciju protiv hepatitisa B za svu novorođenčad, u skladu sa novim smernicama savetodavnog panela agencije. Umesto univerzalne doze pri… »
Zašto CDC više ne preporučuje univerzalnu vakcinaciju novorođenčadi protiv hepatitisa B u Americi
Telegraf 17.12.2025
Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) u Sjedinjenim Američkim Državama zvanično je prestao da preporučuje vakcinaciju protiv hepatitisa B za svu novorođenčad, u skladu sa novim smernicama savetodavnog panela agencije. Umesto univerzalne doze pri… »
Vesti dana »
Zemljotres jačine 6,1 stepen po Rihteru pogodio Indoneziju, nema upozorenja na cunami
RTV pre 57 minutajoš 21 povezana
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 57 minutajoš 75 povezanih