Povezane vesti
Štrajk glađu poljoprivrednika i blokada u Bogatiću
Novi magazin pre 18 sati
Mačvanski poljoprivrednik Nemanja Lacković počeo je jutros štrajk glađu pošto je dobio rešenje kojim se njegovo poljoprivredno gazdinstvo stavlja u pasivan status. Lacković, kako javlja reporter Nove, nema više pravo žalbe na to rešenje. Naime… »
Državnim maljem na seljake: Poljoprivrednik iz Mačve stupio u štrajk glađu
Vreme pre 19 sati
Nemanja Lacković, uzgajivač svinja iz sela Klenje u okolini Bogatića, stupio je u štrajk glađu zbog toga što je njegovo poljoprivredno gazdinstvo uvedeno u pasivni status, a nije mu ostavljena mogućnost žalbe. Poljoprivrednik iz Klenja Nemanja Lacković… »
Štrajk glađu poljoprivrednika u Bogatiću: „Ako moje svinje nemaju šta da jedu, neću ni ja da jedem“
Šabačke novosti pre 19 sati
Mačvanski poljoprivrednik Nemanja Lacković počeo je jutros štrajk glađu pošto je dobio rešenje kojim se njegovo poljoprivredno gazdinstvo stavlja u pasivan status. Lacković, kako javlja reporter Nove, nema više pravo žalbe na to rešenje. Naime… »
"Ako moje svinje nemaju šta da jedu, neću ni ja da jedem": Štrajk glađu poljoprivrednika i blokada u Bogatiću
N1 Info pre 20 sati
Vesti dana »
Mirko Ocokolljić: Ovo je nedopustivo… Izvinjavam se navijačima Partizana
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski poručuje Evropi: Koristite zamrznutu imovinu da biste okončali želju Rusije za ratom
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Orban: Srbija ključna zemlja u regionu, a Brisel se prema njoj ponaša sramotno
Danas pre 9 satijoš 1 povezana