Povezane vesti

Plati ženu da joj oriba kupatilo za 600 dinara, a zarađuje 300 evra na sat: Izjava Jovane Jeremić o kojoj su svi pričali

Plati ženu da joj oriba kupatilo za 600 dinara, a zarađuje 300 evra na sat: Izjava Jovane Jeremić o kojoj su svi pričali

Mondo pre 4 dana
Voditeljka Jovana Jeremić jednom prilikom je otvoreno govorila o zaradi, te otkrila da ne voli mnogo vremena da provodi u stanu. Umesto da čisti stan, ona iskoristi to vreme da zaradi neki novac. - Uvek sam bila ćerka gazde i znam da poštujem novac. Neće… »
Evo koliko Jovana Jeremić zaradi za samo sat vremena: Priznala da nije često kod kuće: "Za to mogu da platim ženu!"

Evo koliko Jovana Jeremić zaradi za samo sat vremena: Priznala da nije često kod kuće: "Za to mogu da platim ženu!"

Alo pre 4 dana
Kako je istakla, ne voli da sređuje kuću jer za to vreme može lepo da zaradi. Jovana Jeremić nedavno je otkrila da za sat vremena uspe da zaradi oko 300 evra, pa tako zbog toga ne voli da vreme provodi u kući i bavi se kućnim poslovima. Kako ne provodi… »
Jovana otkrila koliko para zaradi za samo sat vremena! "Za ribanje kupatila platim ženu, ja sam ćerka gazde"

Jovana otkrila koliko para zaradi za samo sat vremena! "Za ribanje kupatila platim ženu, ja sam ćerka gazde"

Telegraf pre 4 dana
Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da za sat vremena uspe da zaradi oko 300 evra, te da ne voli da vreme provodi u kući i bavi se kućnim poslovima. Ima ženu kojoj plaća čišćenje stana. Naime, voditeljka Jovana Jeremić jednom prilikom je… »
Jovana Jeremić otkrila koliko para zaradi za samo sat vremena: "Ja platim ženu da mi oriba kupatilo, ona to uradi za 600-700…

Jovana Jeremić otkrila koliko para zaradi za samo sat vremena: "Ja platim ženu da mi oriba kupatilo, ona to uradi za 600-700…

Blic pre 4 dana
Smatra sebe poslovnom ženom koja efektivno koristi vreme za ostvarivanje prihoda. Razmatra proteklu godinu kao značajan period za lični rast, mudrost i postavljanje granica. Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da za sat vremena uspe da zaradi… »

Vesti dana »