Povezane vesti

Ataman zapretio lideru: Da osete domaći teren...

Ataman zapretio lideru: Da osete domaći teren...

Kurir pre 1 dan
Ekipa Ergina Atamana je slavila je u utorak protiv Fenerbahčea u duelu dva poslednja osvajača Evrolige, dok je Hapoel na svom terenu bio bolji od Crvene zvezde. Ekipa Ergina Atamana je slavila protiv Fenerbahčea u duelu dva poslednja osvajača Evrolige… »
Ataman rešen da svrgne Hapoel: "Da osete domaći teren!"

Ataman rešen da svrgne Hapoel: "Da osete domaći teren!"

Sportske.net pre 1 dan
Naredni meč koji igra Panatinaikos jeste duel protiv prvoplasirane ekipe, Hapoela iz Tel Aviva. Ekipa Ergina Atamana je slavila protiv Fenerbahčea u duelu dva poslednja osvajača Evrolige, a posle meča je sinoć bio veoma ljut na navijače Fenera zbog… »
Ataman na ivici suza - "Vi ne razumete, 10.000 ljudi mi je psovalo majku" Pogledajte emotivan govor Atamana posle uvreda u…

Ataman na ivici suza - "Vi ne razumete, 10.000 ljudi mi je psovalo majku" Pogledajte emotivan govor Atamana posle uvreda u…

Kurir pre 1 dan
Paklen doček priredili su sinoć navijači Fenerbahčea selektoru reprezentacije Turske i treneru Panatinaikosa - Erginu Atamanu. PAO je u 16. kolu Evrolige savladao u Istanbulu Fenerbahče, a trofejni turski pognute glave napustio je parket, uprkos pobedi… »
Ataman uznemiren zbog skandiranja 10.000 navijača: Takve povike da upute, veoma ružno...

Ataman uznemiren zbog skandiranja 10.000 navijača: Takve povike da upute, veoma ružno...

Kurir pre 1 dan
Panatinaikos je u 16. kolu Evrolige kao gost pobedio Fenerbahče čiji su navijači vređali Atamana i njegovu porodicu. Ataman se posle utakmice nije ustručavao da kaže šta se dogodilo. - Ne razumem zašto, ali 10.000 neobrazovanih navijača Fenerbahčea… »
Osman o Atamanu: Vređali su selektora u Turskoj… Ružno

Osman o Atamanu: Vređali su selektora u Turskoj… Ružno

Sport klub pre 1 dan
Panatinaikos je savladao Fenerbahče u velikom derbiju 15. kola Evrolige u duelu dva poslednja šampiona, a konačan rezultat okršaja u Ulker dvorani bio je 77:81. Navijači teget-žutih nisu simpatisali selektora Turske Ergina Atamana, koji je u utorak uveče… »
"Kad su moju majku vređali, onda si ćutao": Pred kamerama rekao da je Ergin Ataman licemer"

"Kad su moju majku vređali, onda si ćutao": Pred kamerama rekao da je Ergin Ataman licemer"

Mondo pre 1 dan
Ergin Ataman je sa Panatinaikosom slavio u Istanbulu protiv Fenerbahčea (81:77). Posle meča je turski trener imao izjavu koja je uzburkala javnost. Rekao je "da mu je 10.000 ljudi na tribinama vređalo majku koja ima 87 godina i da je to sramota". Uz to… »

Vesti dana »