Povezane vesti
Beograd pozvao Srbe sa važećom ličnom kartom Kosova da glasaju na izborima 28. decembra
Novi magazin 17.12.2025
Zvanični Beograd je danas pozvao Srbe sa Kosova koji tamo ne žive, ali imaju važeću ličnu kartu izdatu od strane Prištine, da glasaju na kosovskim vanrednim parlamentaranim izborima, 28. decembra. Komesarijat Srbije za izbeglice i migracije ja saopštio… »
Beograd pozvao Srbe sa važećom ličnom kartom Kosova da glasaju na izborima 28. decembra
Danas 17.12.2025
Zvanični Beograd je danas pozvao Srbe sa Kosova koji tamo ne žive, ali imaju važeću ličnu kartu izdatu od strane Prištine, da glasaju na kosovskim vanrednim parlamentaranim izborima, 28. decembra. Komesarijat Srbije za izbeglice i migracije ja saopštio… »
Poziv interno raseljenim Srbima da glasaju na izborima na Kosovu i Metohiji (VIDEO)
RTV 17.12.2025
BEOGRAD - Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije pozvao je interno raseljena lica sa Kosova i Metohohije, privremeno smeštena u centralnoj Srbiji, da glasaju na izborima na AP Kosovu i Metohiji zakazanim za 28. decembar, ističući da je… »
Poziv interno raseljenim Srbima da glasaju na izborima na Kosovu i Metohiji
Euronews 17.12.2025
Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije pozvao je interno raseljena lica sa Kosova i Metohohije, privremeno smeštena u centralnoj Srbiji, da glasaju na izborima na AP Kosovu i Metohiji zakazanim za 28. decembar, ističući da je važan svaki… »
Upućen poziv interno raseljenim Srbima da glasaju na izborima na KiM VIDEO
B92 17.12.2025
Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije pozvao je interno raseljena lica sa Kosova i Metohohije, privremeno smeštena u centralnoj Srbiji, da glasaju na izborima na AP Kosovu i Metohiji. Kako se podseća, ti izbori su zakazani za 28… »
Poziv interno raseljenim Srbima da glasaju na izborima na KiM
Telegraf 17.12.2025
Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije pozvao je interno raseljena lica sa Kosova i Metohohije, privremeno smeštena u centralnoj Srbiji, da glasaju na izborima na AP Kosovu i Metohiji zakazanim za 28. decembar, ističući da je važan svaki… »
Vesti dana »
Vlade Đurović i pored važne pobede nad Hapoelom kritikovao jednog košarkaša Zvezde
Danas pre 39 minutajoš 4 povezane
"Danas su nas Rusi udarili sa 71 raketom i 450 dronova" Dramatična poruka Zelenskog: "Amerikanci su očekivali da će to trajati nedelju dana"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Život i smrt saef: Al-islama Od očiglednog naslednika do lica sa poternice: "Mi se borimo ovde u Libiji, mi umiremo ovde u Libiji"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
"Upravo sada pregovaramo" Donald Tramp se oglasio o Iranu: Jedna stvar ostala nepoznata
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana