Povezane vesti
Barbari Bobak hitno ukazana pomoć, priključena na infuziju: "To me je dovelo do ovoga..."
Telegraf pre 5 dana
"To je školski primer narcisoidnog poremećaja" Barbari Bobak hitno je ukazana pomoć nakon što joj se slošilo. Ona nije želela da ide u bolnicu nego infuziju prima kod kuće, a na Instagramu je podelila da nije dobro. - 30 snimanja u poslednjih mesec dana… »
"Imam osećaj da će mi ispasti pluća", Barbari Bobak pozlilo, hitno priključena na infuziju! (foto)
Alo pre 5 dana
Oglasila se na svom Instagramu, gde je otkrila da se nalazi u lošem zdravstvenom stanju. Pevačici Barbari Bobak naglo se slošilo, zbog čega joj je hitno ukazana medicinska pomoć. Iako se nije osećala dobro, odlučila je da ne ide u bolnicu, već je… »
Barbari Bobak ukazana pomoć u njenom domu. Pevačica objavom zabrinula sve, priključena na infuziju (foto)
Blic pre 5 dana
Odlučila se za kućno lečenje zbog iscrpljenosti uzrokovane brojnim obavezama. Podelila je osećaj umora i zdravstvene tegobe sa svojom publikom. Pevačica Barbara Bobak poslednjom objavom zabrinula je svoje pratioce. Naime, ona je objavila fotografiju na… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla, sipeća kiša, naoblačenje i nagle promene vremena
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih
Javna preduzeća "Srbijavode", "Pošta Srbije" i "Putevi Srbije" prelaze u d.o.o.
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 26 povezanih
"Držali su nas kao u logoru": Dva predsednika, dva skupa i jedan kordon policije
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane
Više od 48 milijardi dinara iz budžeta predviđeno za GSP: "Uprkos tome, neće biti novih vozila ni linija u 2026. godini"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 55 povezanih