Povezane vesti

Barbari Bobak hitno ukazana pomoć, priključena na infuziju: "To me je dovelo do ovoga..."

Barbari Bobak hitno ukazana pomoć, priključena na infuziju: "To me je dovelo do ovoga..."

Telegraf pre 5 dana
"To je školski primer narcisoidnog poremećaja" Barbari Bobak hitno je ukazana pomoć nakon što joj se slošilo. Ona nije želela da ide u bolnicu nego infuziju prima kod kuće, a na Instagramu je podelila da nije dobro. - 30 snimanja u poslednjih mesec dana… »
"Imam osećaj da će mi ispasti pluća", Barbari Bobak pozlilo, hitno priključena na infuziju! (foto)

"Imam osećaj da će mi ispasti pluća", Barbari Bobak pozlilo, hitno priključena na infuziju! (foto)

Alo pre 5 dana
Oglasila se na svom Instagramu, gde je otkrila da se nalazi u lošem zdravstvenom stanju. Pevačici Barbari Bobak naglo se slošilo, zbog čega joj je hitno ukazana medicinska pomoć. Iako se nije osećala dobro, odlučila je da ne ide u bolnicu, već je… »
Barbari Bobak ukazana pomoć u njenom domu. Pevačica objavom zabrinula sve, priključena na infuziju (foto)

Barbari Bobak ukazana pomoć u njenom domu. Pevačica objavom zabrinula sve, priključena na infuziju (foto)

Blic pre 5 dana
Odlučila se za kućno lečenje zbog iscrpljenosti uzrokovane brojnim obavezama. Podelila je osećaj umora i zdravstvene tegobe sa svojom publikom. Pevačica Barbara Bobak poslednjom objavom zabrinula je svoje pratioce. Naime, ona je objavila fotografiju na… »

Vesti dana »