Повезане вести

Барбари Бобак хитно указана помоћ, прикључена на инфузију: "То ме је довело до овога..."

Барбари Бобак хитно указана помоћ, прикључена на инфузију: "То ме је довело до овога..."

Телеграф 17.12.2025
"То је школски пример нарцисоидног поремећаја" Барбари Бобак хитно је указана помоћ након што јој се слошило. Она није желела да иде у болницу него инфузију прима код куће, а на Инстаграму је поделила да није добро. - 30 снимања… »
"Имам осећај да ће ми испасти плућа", Барбари Бобак позлило, хитно прикључена на инфузију! (фото)

"Имам осећај да ће ми испасти плућа", Барбари Бобак позлило, хитно прикључена на инфузију! (фото)

Ало 17.12.2025
Огласила се на свом Инстаграму, где је открила да се налази у лошем здравственом стању. Певачици Барбари Бобак нагло се слошило, због чега јој је хитно указана медицинска помоћ. Иако се није осећала добро, одлучила је да не иде… »
Барбари Бобак указана помоћ у њеном дому. Певачица објавом забринула све, прикључена на инфузију (фото)

Барбари Бобак указана помоћ у њеном дому. Певачица објавом забринула све, прикључена на инфузију (фото)

Блиц 17.12.2025
Одлучила се за кућно лечење због исцрпљености узроковане бројним обавезама. Поделила је осећај умора и здравствене тегобе са својом публиком. Певачица Барбара Бобак последњом објавом забринула је своје пратиоце. Наиме, она је… »

Вести дана »