Povezane vesti

"Ne zanima me što se priča da sam sponzoruša" Cela Srbija gledala starletu sa oženjenim muškarcem, a evo šta sada kaže: Kada…

"Ne zanima me što se priča da sam sponzoruša" Cela Srbija gledala starletu sa oženjenim muškarcem, a evo šta sada kaže: Kada…

Kurir pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica i starleta Dragana Mitar imala je burnu vezu u prošlosti sa muškarcem koji je bio zauzet, o čemu je kasnije govorila u medijima. Naime, ona je na kraju priznala da joj je takav odnos doneo mnogo problema, kao i da je donela odluku… »
Bila u braku sa 19 godina starijim: Naša starleta progovorila o problemima u vezi, pa donela odluku: "Sa takvim muškarcem više…

Bila u braku sa 19 godina starijim: Naša starleta progovorila o problemima u vezi, pa donela odluku: "Sa takvim muškarcem više…

Blic pre 1 dan
Dragana je shvatila da je pravila greške, te se opametila kad su veze u pitanju Izjavila je da ne obraća pažnju na tračeve i na to šta narod priča o njoj Bivša rijaliti učesnica i starleta Dragana Mitar imala je burnu vezu u prošlosti sa muškarcem koji… »

Vesti dana »