Повезане вести
Рада Манојловић после 18 година признала да ли је била наговорена да буде у вези са Миланом Станковићем!
Телеграф 17.12.2025
Рада Манојловић и Милан Станковић нису заједно већ 13 година, а многи и даље полемишу о томе да ли је њихова веза која је почела у музичком такмичењу "Звезде Гранда" 2007. године, била права или је у питању био маркетиншки… »
"Нисам имала..." Јелена Гербец први пут о Гранду, споменула Сашу Поповића: "Рекао ми је само једно..."
Телеграф 17.12.2025
Певачица Јелена Гербец, некадашња учесница "Звезда Гранда", након завршетка такмичења повукла се са естрадног света и од тада ретко наступа и снима песме. Јелена је открила разлоге свог повлачења и проговорила о каријери и… »
"Нисам имала тај КС фактор" Јелена Гербец први пут о "Гранду" и својој каријери: "Немам самопоуздања, а Саша Поповић јој је…
Блиц 17.12.2025
Певачица Јелена Гербец признаје да је имала довољну подршку "Гранд" продукције Она је открила који савет је добила од Саше Поповића Певачица Јелена Гербец такмичила се у "Звездама Гранда", али по завршетку такмичења није се… »
"Уозбиљи се" Грандова певачица се присетила критике коју јој је упутио покојни Саша Поповић! (видео)
Ало 17.12.2025
Присетила се своје младости и почетка каријере. Певачица Јелена Гербец проговорила је о свом приватном и пословном животу, те припадницима седме силе открила како проводи време, да ли планира нешто на пословном пољу, а присетила… »
"Глумили смо везу на наговор Саше Поповића" Рада Манојловић шокирала: "Тако су нас учили, то је та школа!"
Ало 17.12.2025
Станковић се повукао са јавне сцене, а Манојловићева је тренутно срећна у љубави са Владимиром Ранковићем, са којим планира и брак. Рада Манојловић и Милан Станковић започели су љубавну романсу током такмичења у "Звездама… »
"6 година сам глумила да смо у вези": Због раскида с Миланом хтела да се убије, сад проговорила о трачевима
Мондо 17.12.2025
Рада Манојловић открила је да ли је њен авеза са Миланом Станковићем заправо била лажна и маркетингшки трик. Њих двоје су започели везу током такмичења "Звезде Гранда" и били заједно шест година, а након раскида остали су у… »
Рада коначно открила да ли је глумила везу с Миланом Станковићем: Нисам се сналазила, тада ми је то сметало...
Курир 17.12.2025
Рада Манојловић открила је да ли је њен авеза са Миланом Станковићем заправо била лажна и маркетингшки трик. Њих двоје су започели везу током такмичења "Звезде Гранда" и били заједно шест година, а након раскида остали су у… »
"Милан и ја смо 6 година глумили да смо заљубљени, натерао нас је Саша Поповић": Рада Манојловић ставила тачку на приче које…
Блиц 17.12.2025
Рада је тренутно срећна у љубави са Владимиром Ранковићем и планира брак. Њихова веза прекинута је након преваре, а Милан се повукао са јавне сцене. Рада Манојловић и Милан Станковић започели су љубавну романсу током… »
Вести дана »
Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Данас пре 2 сатајош 1 повезана