Povezane vesti

Rada Manojlović posle 18 godina priznala da li je bila nagovorena da bude u vezi sa Milanom Stankovićem!

Rada Manojlović posle 18 godina priznala da li je bila nagovorena da bude u vezi sa Milanom Stankovićem!

Telegraf pre 4 dana
Rada Manojlović i Milan Stanković nisu zajedno već 13 godina, a mnogi i dalje polemišu o tome da li je njihova veza koja je počela u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2007. godine, bila prava ili je u pitanju bio marketinški trik Saše Popovića. Upravo… »
"Nisam imala..." Jelena Gerbec prvi put o Grandu, spomenula Sašu Popovića: "Rekao mi je samo jedno..."

"Nisam imala..." Jelena Gerbec prvi put o Grandu, spomenula Sašu Popovića: "Rekao mi je samo jedno..."

Telegraf pre 3 dana
Pevačica Jelena Gerbec, nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", nakon završetka takmičenja povukla se sa estradnog sveta i od tada retko nastupa i snima pesme. Jelena je otkrila razloge svog povlačenja i progovorila o karijeri i ličnim uspesima. Kako kaže… »
"Nisam imala taj X faktor" Jelena Gerbec prvi put o "Grandu" i svojoj karijeri: "Nemam samopouzdanja, a Saša Popović joj je…

"Nisam imala taj X faktor" Jelena Gerbec prvi put o "Grandu" i svojoj karijeri: "Nemam samopouzdanja, a Saša Popović joj je…

Blic pre 3 dana
Pevačica Jelena Gerbec priznaje da je imala dovoljnu podršku "Grand" produkcije Ona je otkrila koji savet je dobila od Saše Popovića Pevačica Jelena Gerbec takmičila se u "Zvezdama Granda", ali po završetku takmičenja nije se probila na estradnom nebu… »
"Uozbilji se" Grandova pevačica se prisetila kritike koju joj je uputio pokojni Saša Popović! (video)

"Uozbilji se" Grandova pevačica se prisetila kritike koju joj je uputio pokojni Saša Popović! (video)

Alo pre 3 dana
Prisetila se svoje mladosti i početka karijere. Pevačica Jelena Gerbec progovorila je o svom privatnom i poslovnom životu, te pripadnicima sedme sile otkrila kako provodi vreme, da li planira nešto na poslovnom polju, a prisetila se i pokojnog Saše… »
"Glumili smo vezu na nagovor Saše Popovića" Rada Manojlović šokirala: "Tako su nas učili, to je ta škola!"

"Glumili smo vezu na nagovor Saše Popovića" Rada Manojlović šokirala: "Tako su nas učili, to je ta škola!"

Alo pre 4 dana
Stanković se povukao sa javne scene, a Manojlovićeva je trenutno srećna u ljubavi sa Vladimirom Rankovićem, sa kojim planira i brak. Rada Manojlović i Milan Stanković započeli su ljubavnu romansu tokom takmičenja u "Zvezdama Granda". Po prvi put je sada… »
"6 godina sam glumila da smo u vezi": Zbog raskida s Milanom htela da se ubije, sad progovorila o tračevima

"6 godina sam glumila da smo u vezi": Zbog raskida s Milanom htela da se ubije, sad progovorila o tračevima

Mondo pre 4 dana
Rada Manojlović otkrila je da li je njen aveza sa Milanom Stankovićem zapravo bila lažna i marketingški trik. Njih dvoje su započeli vezu tokom takmičenja "Zvezde Granda" i bili zajedno šest godina, a nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima koje… »
Rada konačno otkrila da li je glumila vezu s Milanom Stankovićem: Nisam se snalazila, tada mi je to smetalo...

Rada konačno otkrila da li je glumila vezu s Milanom Stankovićem: Nisam se snalazila, tada mi je to smetalo...

Kurir pre 4 dana
Rada Manojlović otkrila je da li je njen aveza sa Milanom Stankovićem zapravo bila lažna i marketingški trik. Njih dvoje su započeli vezu tokom takmičenja "Zvezde Granda" i bili zajedno šest godina, a nakon raskida ostali su u prijateljskim odnosima koje… »
"Milan i ja smo 6 godina glumili da smo zaljubljeni, naterao nas je Saša Popović": Rada Manojlović stavila tačku na priče koje…

"Milan i ja smo 6 godina glumili da smo zaljubljeni, naterao nas je Saša Popović": Rada Manojlović stavila tačku na priče koje…

Blic pre 4 dana
Rada je trenutno srećna u ljubavi sa Vladimirom Rankovićem i planira brak. Njihova veza prekinuta je nakon prevare, a Milan se povukao sa javne scene. Rada Manojlović i Milan Stanković započeli su ljubavnu romansu tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", a… »

Vesti dana »