Povezane vesti
„Brat moj, zalivadili smo sinoć jednog ozbiljnog“: Isplivale Skaj poruke nakon ubistva „škaljaraca“
Nova pre 1 dan
"Brat moj, zalivadili smo sinoć jednog ozbiljnog Adža što je ubio". Tom telefonskom porukom škaljarac Damir Hodžić obavestio je saradnika iz klana o likvidaciji kavčanina koji je učestvovao u ubistvu njihovog vođe Baranina Alana Kožara. Sakriven iza… »
"Brate moj, sinoć smo likvidirali jednog..." Ovako su se škaljarci osvetili zbog ubistva na Krfu, isplivale sve poruke…
Blic pre 1 dan
Telefonske poruke otkrivaju interne komunikacije između članova rivalskih kriminalnih klanova Sukob između Škaljarskog i Kavačkog klana doveo je do serije likvidacija i osveta "Brate moj, sinoć smo likvidirali jednog ozbiljnog Adžu koji je ubio." Tom… »
Vesti dana »
Tusk: Ako Ukrajina kapitulira zbog loših odluka EU, Poljska će biti neposredno ugrožena
Nedeljnik pre 54 minutajoš 28 povezanih
Macut sa predsednikom Gruzije o mogućnostima za produbljivanje saradnje dve zemlje
Euronews pre 54 minutajoš 31 povezana
Lideri EU odlučuju o finansiranju Ukrajine, Kalas: Imaćemo sporazum; Rusija: Pogođene ukrajinske fabrike za montažu dronova
RTS pre 8 minutajoš 36 povezanih