Povezane vesti

"Pa ja ne želim ništa da mi kupiš", rekao je mali dečak svojoj uplakanoj majci i rasplakao Bosnu, Srbiju, Hrvatsku... Ovo je…

"Pa ja ne želim ništa da mi kupiš", rekao je mali dečak svojoj uplakanoj majci i rasplakao Bosnu, Srbiju, Hrvatsku... Ovo je…

Kurir pre 3 dana
"Ja ništa ne želim da mi kupiš", rečenica je koja slama srce. Rečenica koja boli više od siromaštva. U godinama kada bi trebalo da želi igračke, on ne želi ništa. U snimku koji se munjevito proširio društvenim mrežama, suze koje Zinajda Šekić nije mogla… »
Srce da pukne! „Pa, ja ništa ne želim da mi kupiš“ – rečenica siromašnog dečaka iz Bosne rasplakala region! (video)

Srce da pukne! „Pa, ja ništa ne želim da mi kupiš“ – rečenica siromašnog dečaka iz Bosne rasplakala region! (video)

Alo pre 4 dana
Jedan kratak video snimak sa Jutjuba, nekoliko minuta iskrene tuge i jedna dečija rečenica bili su dovoljni da se ceo region ujedini i pokaže da solidarnost na Balkanu još uvek postoji. Na snimku objavljenom na YouTube kanalu „Hayat Media BIH“, koji se… »
"Ja ništa ne želim da mi kupiš": Rečenica dečaka sa Balkana koja je rasplakala i najtvrđa srca digla region na noge

"Ja ništa ne želim da mi kupiš": Rečenica dečaka sa Balkana koja je rasplakala i najtvrđa srca digla region na noge

Blic pre 4 dana
Majka iz Cazina, Zinaida Šekić, u skromnim uslovima, bori se da izvede svoju decu na pravi put Iskrena rečenica njenog sina rasplakala čitav region Jedan kratak video, nekoliko minuta iskrene tuge i jedna dečija rečenica bili su dovoljni da se ceo region… »

Vesti dana »