Povezane vesti

Sanja Marinković otkrila istinu o razvodu: "Želela sam da brak traje do kraja života, ali bilo je nemoguće"

Sanja Marinković otkrila istinu o razvodu: "Želela sam da brak traje do kraja života, ali bilo je nemoguće"

Blic 17.12.2025
Posebno je bio izazovan trenutak kada su obaveštavali sina o razvodu, želeći da ga zaštite od medijskih informacija. Sanja se trudila da situaciju objasni sinu na način koji će mu omogućiti da to prihvati sa razumevanjem. Voditeljka Sanja Marinković… »
"Imali smo tri razvoda": Potresna ispovest Sanje Marinković o najtežem periodu u životu

"Imali smo tri razvoda": Potresna ispovest Sanje Marinković o najtežem periodu u životu

Mondo 17.12.2025
Voditeljka Sanja Marinković otvoreno je govorila o jednom od najtežih razdoblja u svom životu, razvodu. Istakla je da je oduvek želela da brak traje zauvek, ali da su životne okolnosti ipak krenule drugačijim tokom. Sanja je okončala brak sa Aleksandrom… »
"Imali smo tri razvoda" Sanja Marinković brutalno iskreno o svom bivšem mužu: Ja bih to do kraja života

"Imali smo tri razvoda" Sanja Marinković brutalno iskreno o svom bivšem mužu: Ja bih to do kraja života

Kurir 17.12.2025
Voditeljka Sanja Marinković progovorila je o razvodu i najtežem periodu u njenom životu. Kako je istakla, želela je da celog života ostane u braku, međutim okolnosti su bile takve da to nije bilo moguće. Sanja Marinković razvela se od Aleksandra Uhrina… »

Vesti dana »