Povezane vesti

Pevačica pevala 8 sati za 3.000 dinara: Mnogi ne znaju da ima diplomu teškog fakulteta, smislila rezervni plan

Pevačica pevala 8 sati za 3.000 dinara: Mnogi ne znaju da ima diplomu teškog fakulteta, smislila rezervni plan

Telegraf pre 15 sati
Jelena Kostov izgradila je uspešnu muzičku karijeru nakon što se proslavila učešćem u "Zvezdama Granda", a malo ko zna da može da se pohvali diplomom sa fakulteta. Jelena je završila Muzičku akademiju i stekla zvanje diplomiranog teoretičara umetnosti… »
"Dnevnica mi je bila 3.000 dinara, pevala sam 8 sati" Pevačica otkrila detalje sa početka karijere, tada je smislila plan B…

"Dnevnica mi je bila 3.000 dinara, pevala sam 8 sati" Pevačica otkrila detalje sa početka karijere, tada je smislila plan B…

Kurir pre 21 sat
Pevačica i koja se proslavila učešćem u „ Zvezdama Granda“, Jelena Kostov, izgradila je uspešnu muzičku karijeru, a malo ko zna da može da se pohvali ozbiljnom fakultetskom diplomom. Kako kaže, ukoliko nekad ostavi mikrofon, zna da će uvek imati posao… »
Pevala je za 3.000 dinara osam sati. Malo ko zna šta je po obrazovanju Jelena Kostov: "Ako mi dosadi ovaj posao imam plan B"

Pevala je za 3.000 dinara osam sati. Malo ko zna šta je po obrazovanju Jelena Kostov: "Ako mi dosadi ovaj posao imam plan B"

Blic pre 22 sata
Pored pevanja, završila je Muzičku akademiju i postala diplomirani teoretičar umetnosti. Planira da se, u budućnosti, usmeri na rad sa decom kao profesor muzike. Pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Jelena Kostov izgradila je uspešnu muzičku… »
„Mogu da predajem u školi“: Malo ko zna da ova pevačica ima diplomu Muzičke akademije

„Mogu da predajem u školi“: Malo ko zna da ova pevačica ima diplomu Muzičke akademije

Nova pre 22 sata
Ovo je malo ko znao. Jelena Kostov publici je postala poznata učešćem u „Zvezdama Granda“, a danas se trudi da karijeru gradi isključivo talentom, bez ikakvih skandala. Sa suprugom ima dvoje dece, a detalje svog privatnog života ne voli mnogo da… »

Vesti dana »