Povezane vesti

Muž najbogatije pevačice na estradi pozajmljivao pare njenim kolegama! Otkrila da li su vratili: Kaplje mi sa svih strana

Muž najbogatije pevačice na estradi pozajmljivao pare njenim kolegama! Otkrila da li su vratili: Kaplje mi sa svih strana

Kurir 17.12.2025
Branka Sovrlić važi za najbogatiju pevačicu na estradi, a sada se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa i je govorila na razne teme. Na samom početku pevačica je otkrila da ima novca na pretek i da joj ne manjka. Ja volim da bude svečan stajling za… »
"Kaplje mi sa svih strana" Najbogatija pevačica na estradi progovorila o finansijama i kolegama kojima je pozajmljivala pare…

"Kaplje mi sa svih strana" Najbogatija pevačica na estradi progovorila o finansijama i kolegama kojima je pozajmljivala pare…

Blic 17.12.2025
Za snimanja uvek nosi dve odevne kombinacije, što je deo njenog porodičnog vaspitanja i iskustva sa RTS-om. Pevačica otvoreno govori o svom dugogodišnjem estradnom stažu od preko 40 godina. Branka Sovrlić važi za najbogatiju pevačicu na estradi, a sada… »
"Svi se vraćaju na moje hitove" Goga Sekulić progovorila o Severininoj krađi njene pesme, pa se dotakla Karleuše! (video)

"Svi se vraćaju na moje hitove" Goga Sekulić progovorila o Severininoj krađi njene pesme, pa se dotakla Karleuše! (video)

Alo 17.12.2025
Evo šta je rekla za koleginice. Pevačica Goga Sekulić zasijala je na snimanju novogodišnjeg programa, a vitku liniju istakla je kratkom, zavodljivom crnom haljinom. Sekulićeva je otkrila da radi punom parom, te se osvrnula na 2025. godinu, koja joj je… »
Najbogatija pevačica na estradi pozajmljivala novac kolegama, otkrila da li su vratili: "Kaplje mi sa svih strana"

Najbogatija pevačica na estradi pozajmljivala novac kolegama, otkrila da li su vratili: "Kaplje mi sa svih strana"

Mondo 17.12.2025
Branka Sovrlić važi za najbogatiju pevačicu na estradi, a sada se pojavila na snimanju novogodišnjeg programa i je govorila na razne teme. Na samom početku pevačica je otkrila da ima novca na pretek i da joj ne manjka. Pogledajte fotografije Branke… »
"Kaplje sa svih strana" Najbogatija pevačica u regionu progovorila o novcu, pa otkrila da li se čula sa Sejdom Bešlić! (video)…

"Kaplje sa svih strana" Najbogatija pevačica u regionu progovorila o novcu, pa otkrila da li se čula sa Sejdom Bešlić! (video)…

Alo 17.12.2025
Branka Sovrlić bila je velika prijateljica Halida Bešlića. Naš portal danas se našao na snimanju novogodišnjeg programa, te smo sreli pevačicu Branku Sovrlić. Kao i uvek, pevačicin stajling bio je na vrhuncu zadatka, te se odlučila za skupocenu roze… »
"Nažalost, bolest ne bira" Najbogatija pevačica o Sejdi i Halidu, otkrila šta je sa udovicom: "Dosta joj je..."

"Nažalost, bolest ne bira" Najbogatija pevačica o Sejdi i Halidu, otkrila šta je sa udovicom: "Dosta joj je..."

Telegraf 17.12.2025
Pevačica koja važi za jednu od najbogatijih na estradi, Branka Sovrlić, pojavila se danas na snimanju novogodišnjeg programa Pink televizije, vidno doterana i sređena. Pre nego što je izašla na binu stala je pred okupljene medije i dala izjavu. Na… »
"Imam traume", naša pevačica se slomila na pomen sinova, nakon 16 godina ćutanja ispričala svoju bolnu priču! (video)

"Imam traume", naša pevačica se slomila na pomen sinova, nakon 16 godina ćutanja ispričala svoju bolnu priču! (video)

Alo 17.12.2025
Ogolila dušu o najtežim momentima u životu! Danas se održava još jedno snimanje Pinkovog novogodišnjeg programa, te nema sumnje da će se estrada ponovo okupiti. Ekipa našeg portala našla se na licu mesta, a prvo smo uhvatili pevačice Jelenu Gerbec i… »

Vesti dana »