Повезане вести
Муж најбогатије певачице на естради позајмљивао паре њеним колегама! Открила да ли су вратили: Капље ми са свих страна
Курир 17.12.2025
Бранка Соврлић важи за најбогатију певачицу на естради, а сада се појавила на снимању новогодишњег програма и је говорила на разне теме. На самом почетку певачица је открила да има новца на претек и да јој не мањка. Ја волим… »
"Капље ми са свих страна" Најбогатија певачица на естради проговорила о финансијама и колегама којима је позајмљивала паре…
Блиц 17.12.2025
За снимања увек носи две одевне комбинације, што је део њеног породичног васпитања и искуства са РТС-ом. Певачица отворено говори о свом дугогодишњем естрадном стажу од преко 40 година. Бранка Соврлић важи за најбогатију… »
"Сви се враћају на моје хитове" Гога Секулић проговорила о Северининој крађи њене песме, па се дотакла Карлеуше! (видео)
Ало 17.12.2025
Ево шта је рекла за колегинице. Певачица Гога Секулић засијала је на снимању новогодишњег програма, а витку линију истакла је кратком, заводљивом црном хаљином. Секулићева је открила да ради пуном паром, те се осврнула на… »
Најбогатија певачица на естради позајмљивала новац колегама, открила да ли су вратили: "Капље ми са свих страна"
Мондо 17.12.2025
Бранка Соврлић важи за најбогатију певачицу на естради, а сада се појавила на снимању новогодишњег програма и је говорила на разне теме. На самом почетку певачица је открила да има новца на претек и да јој не мањка. Погледајте… »
"Капље са свих страна" Најбогатија певачица у региону проговорила о новцу, па открила да ли се чула са Сејдом Бешлић! (видео)…
Ало 17.12.2025
Бранка Соврлић била је велика пријатељица Халида Бешлића. Наш портал данас се нашао на снимању новогодишњег програма, те смо срели певачицу Бранку Соврлић. Као и увек, певачицин стајлинг био је на врхунцу задатка, те се… »
"Нажалост, болест не бира" Најбогатија певачица о Сејди и Халиду, открила шта је са удовицом: "Доста јој је..."
Телеграф 17.12.2025
Певачица која важи за једну од најбогатијих на естради, Бранка Соврлић, појавила се данас на снимању новогодишњег програма Пинк телевизије, видно дотерана и сређена. Пре него што је изашла на бину стала је пред окупљене медије… »
"Имам трауме", наша певачица се сломила на помен синова, након 16 година ћутања испричала своју болну причу! (видео)
Ало 17.12.2025
Оголила душу о најтежим моментима у животу! Данас се одржава још једно снимање Пинковог новогодишњег програма, те нема сумње да ће се естрада поново окупити. Екипа нашег портала нашла се на лицу места, а прво смо ухватили… »
Вести дана »
Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Лака победа Црвене звезде против Златибора за пласман на фајнал-фор КЛС-а
Данас пре 1 сатјош 5 повезаних