Povezane vesti
"Ja i sve moje 'plastične operacije'": Voditeljka Dnevnika šokirala snimkom, pokazala kako stvarno izgleda
Mondo pre 2 dana
Tanja Rađenović, dugogodišnja voditeljka "Dnevnika", odlučila je da se na Instagramu prikaže u prirodnom izdanju, bez jake šminke i digitalnih filtera, te je objavila fotografiju lica izbliza. Nedavna promena frizure značajno je osvežila njen izgled, ali… »
"Ja i sve moje plastične operacije" Voditeljka "Dnevnika" uslikala lice izbliza i pokazala kako izgleda nakon što su je napali…
Blic pre 2 dana
Tanja Rađenović i njen suprug kupili su hotel na moru Promenila je frizuru, pa su gledaoci "Dnevnika" komentarisali njen izgled Voditeljka Tanja Rađenović godinama vodi "Dnevnik" i čini se da se za sve to vreme nije promenila, ali se u jednom trenutku… »
"Ja i sve moje plastične operacije..." Voditeljka Dnevnika šokirala izjavom, pa još i najavila objavljivanje snimka!
Kurir pre 2 dana
Voditeljka Tanja Rađenović već dugi niz godina je zaštitno lice „ Dnevnika“, a gledaoci često komentarišu da se gotovo nimalo nije promenila. Ipak, u jednom periodu pažnju javnosti privukle su određene promene u njenom izgledu. Tanja je tada skratila… »
"Ja i sve moje 'plastične operacije'": Voditeljka Dnevnika slikala lice izbliza, pokazala kako stvarno izgleda
Telegraf pre 2 dana
Voditeljka "Dnevnika", Tanja Rađenović, godinama je pred malim ekranima, a pratiocima na Instagramu jednom prilikom rešila je da pokaže svoje lice bez prejake šminke i filtera. Tanja Rađenović nedavno je promenila frizuru, što je unelo velike promene u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: magla u kotlinama, pretežno sunčano na planinama
Naslovi.ai pre 6 satijoš 14 povezanih
Zagađenje vazduha u Srbiji: izuzetno zagađen vazduh u Čačku, Zaječaru i Negotinu
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 18 povezanih
Troje ljudi ostalo zaglavljeno na ski liftu na Durmitoru: Poznati detalji tragedije na žičari, nemački turista stradao nakon pada iz korpe
Nova pre 49 minutajoš 33 povezane
Zvezda kroz maglu do nova tri boda, nejaka Mladost poražena u Beogradu
RTS pre 14 minutajoš 28 povezanih
Zvezda se po magli mučila pa razbila Mladost furioznom završnicom na oproštaju od 2025. godine
Nova pre 14 minutajoš 30 povezanih