Povezane vesti
Bajden: Rusija ili Kina mogu preuzeti liderstvo u svetu
Vesti online pre 29 dana
Rusija ili Kina mogle bi da preuzmu ulogu svetskog lidera ukoliko se SAD povuku, smatra bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden. „Ako ne budemo mi (SAD) ti koji predvode svet, ko će onda upravljati? Rusija? Kina?“, prenosi list The… »
Bajden: Rusija ili Kina mogu preuzeti liderstvo u svetu
Sputnik pre 29 dana
Rusija ili Kina mogle bi da preuzmu ulogu svetskog lidera ukoliko se SAD povuku, smatra bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden. Bajden je tom prilikom pozvao Vašington da nastavi da igra vodeću ulogu u međunarodnim odnosima… »
Bajden iznenadio Zapad: Rusija ili Kina mogu preuzeti liderstvo u svetu
Večernje novosti pre 29 dana
RUSIJA ili Kina mogle bi da preuzmu ulogu svetskog lidera ukoliko se SAD povuku, smatra bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džozef Bajden. Foto: Profimedia -Ako ne budemo mi (SAD) ti koji predvode svet, ko će onda upravljati? Rusija? Kina… »
Vesti dana »
Iran je otkazao 800 pogubljenja, Bela kuća: Tramp upozorio Teheran
Večernje novosti pre 42 minutajoš 42 povezane
Dekanka FPN: Očekujem nastavak represije vlasti prema univerzitetima – uključujući i moje razrešenje
Nova pre 32 minutajoš 35 povezanih
Veliki preokret Zvezde za pobedu protiv Olimpije u Milanu
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 34 povezane
Evo gde su sve super radari postavljeni u Srbiji! Detektuju prekršaje automatski, sve živo snimaju!
Dnevnik pre 6 satijoš 10 povezanih
Eksplozija u zgradi policije, 4 osobe u kritičnom stanju: Evakuisano više od 200 ljudi u Rusiji (foto)
Mondo pre 11 minutajoš 39 povezanih