Повезане вести
Ово је безобразно скупа јахта Филипа Цептера од 16.000.000 евра. Завирите на брод који најбогатији Србин изнајмљује за…
Блиц 17.12.2025
Садржи три нивоа, шест кабина, спа-зону, биоскоп, барове и базен Цептер често путује Медитераном јахтом Филип Цептер, од нуле је изградио своју пословну империју, а данас важи за једног од најбогатијих Срба. Филип Цептер има… »
Овако изгледа јахта српских милијардера од 50 метара вредна 30 милиона €: има 8 купатила, базен и биоскоп
Мондо 17.12.2025
Бизнисмен Филип Цептер један је од најбогатијих људи на Балкану, а империју коју данас има је изградио од нуле. Филип Цептер власник је бројних некретнина широм света, а поседује и луксузну јахту која носи назив "Јои Ме", а која… »
Погледајте како изгледа јахта најбогатијег Србина вредна 16.000.000 €! Све пршти од луксуза, издаје је за 155.000 € недељно…
Курир 17.12.2025
Бизнисмен Филип Цептер један је од најбогатијих људи на Балкану, а империју коју данас има је изградио од нуле. Филип Цептер власник је бројних некретнина широм света, а поседује и луксузну јахту која носи назив "Јои Ме", а која… »
Вести дана »
Скалони страхује од црвене фурије: Шпанија ме брине у сваком сегменту, пратимо је од децембра...
Курир пре 44 минутајош 37 повезаних
Тропске врућине, невреме у региону и хитна упозорења за Србију
Наслови.аи пре 40 минутајош 52 повезане
Из Алиментационог фонда до сада исплаћено 54 милиона динара, користи га готово 900 деце
Нова пре 1 сатјош 19 повезаних