Povezane vesti
"Džaba Ceci pare, Vera Matović je najbolje operisana..." Poznata pevačica šokirala sve, priznala šta ju je Ražnatovićeva pitala…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Nada Topčagić prokomentarisala je nedavni skandal koleginice Vere Matović. Vera Matović ljuta je na pripadnike sedme sile jer su, vodeći se informacijom sa Gugla, napisali da ima 79 godina. Nadu i Veru vezuje višedecenijsko prijateljstvo, a… »
"Ona se najbolje izoperisala": Nada Topčagić isprozivala Veru Matović jer krije godine
Mondo pre 1 dan
Nada Topčagić potkačila Veru Matović zato što krije godine: "Najbolje se izoperisala, ali ne može sakriti..." Pevačica Nada Topčagić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa gde je izazvala pažnju medija i okupljenih. "Kad biste vi znali... Moj… »
"Moj alkoholčić koji pijem" Nada Topčagić napravila svetski karambol, pa potkačila Brenu: "Spaljena!" (video)
Alo pre 2 dana
Kao uključena na struju! Pevačica Nada Topčagić pucala je od sreće na današnjem snimanju novogodišnjeg programa. Potrudika se da medijima napravi nezaboravan šou program i otkrije svoje najluđe priče. Nada je razvezala o svim mogućim temama. - Zbog vas… »
Nada Topčagić potkačila Veru Matović zato što krije godine: "Najbolje se izoperisala, ali ne može sakriti..."
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Nada Topčagić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa gde je izazvala pažnju medija i okupljenih. - Kad biste vi znali... Moj alkoholčić koji pijem... - započela je priču Nada Topčagić kroz smeh, pa se dotakla koleginice Vere Matović i… »
"Moj alkoholčić koji pijem" Nada Topčagić bez dlake na jeziku, potkačila koleginicu: "Ona se najbolje izoperisala, ali ne može…
Blic pre 2 dana
Nada je otkrila zbog čega se ne pojavljuje često u javnosti Dotakla se svojih nekretnina na moru i na planini Tara Pevačica Nada Topčagić napravi haos gde god se pojavi, a sada je vidno raspoložena bila pred jedno snimanje i pričala o životu i karijeri… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: pretežno sunčano sa maglom u kotlinama, zahlađenje krajem decembra
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 26 povezanih
Brnabić: Vučić upoznat sa sporazumima o NIS-u, verujem da će se obratiti
Euronews pre 3 satajoš 41 povezana
LSV: Posle američkih sankcija Linglongu, jasno da je gradonačelnik Simo Salapura lagao Sankcije Linglongu
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 21 povezana
Dogovor lidera EU o zajmu od 90 milijardi evra Ukrajini, plan o korišćenju ruske imovine propao
Nova pre 10 satijoš 127 povezanih