Povezane vesti
Monstrum iz Sidneja prevario sistem, sve smislio pre masakra! Porodice žrtava ostaju praznih ruku
Alo pre 20 sati
Napadač sa plaže Bondi još pre masakra prebacio je imovinu na suprugu, ostavljajući porodice žrtava bez mogućnosti nadoknade. Monstrum iz Sidneja je sve unapred pripremio. Sadžid Akram, jedan od izvršilaca krvavog napada na plaži Bondi u Sidneju, još pre… »
Monstrum iz Sidneja sve isplanirao: Evo šta je uradio sa kućom vrednom milion dolara! Porodice žrtava ostaju bez nadoknade!
Kurir pre 20 sati
Sadžid Akram, jedan od napadača sa plaže Bondi u Sidneju, prebacio je vlasništvo svoje kuće vredne milion dolara na ime svoje supruge, što će sprečiti porodice njegovih žrtava da dobiju nadoknadu od njegove imovine! Prenos vlasništva znači da Sadživoda… »
Evo kako se monstrum iz Sidneja i mrtav narugao porodicama svojih žrtava: "On je ovo sve isplanirao"
Telegraf pre 21 sat
Sadžid Akram, jedan od napadača sa plaže Bondi u Sidneju, prebacio je vlasništvo svoje kuće vredne milion dolara na ime svoje supruge, što će sprečiti porodice njegovih žrtava da dobiju nadoknadu od njegove imovine! Prenos vlasništva znači da Sadživoda… »
Vesti dana »
Zašto je u Srbiji iz prodaje povučena serija Aptamil formule za bebe
Danas pre 9 minutajoš 29 povezanih
Vuk Cvijić za Danas: Ne znam ko mi je pretio, ali sam siguran da ima podršku vlasti
Danas pre 2 satajoš 26 povezanih
Lideri EU odlučuju o finansiranju Ukrajine, Kalas: Imaćemo sporazum; Rusija: Pogođene ukrajinske fabrike za montažu dronova
RTS pre 15 minutajoš 37 povezanih
Viz Er: Novi direktni letovi iz Beograda do Pize i Hanije od juna 2026.
Forbes pre 30 minutajoš 21 povezana