Povezane vesti
Macut u poseti Vrnjačkoj Banji, obišao ključne zdravstvene i infrastrukturne projekte
RTV pre 27 dana
VRNJAČKA BANJA - Predsednik Vlade Srbije prof. dr Đuro Macut boravio je danas u radnoj poseti Vrnjačkoj Banji, gde je obišao ključne zdravstvene i infrastrukturne projekte i razgovarao sa građanima i predstavnicima lokalne samouprave. Premijer Macut… »
Premijer Macut u Vrnjačkoj Banji: Infrastruktura i primarna zdravstvena zaštita u fokusu
RTS pre 27 dana
U tekućoj godini završeno je nekoliko kapitalnih infrastukturnih projekata koji se tiču razvoja putne i železničke infrastrukture. Završava se i Moravski koridor a sa očekivanim rastom bruto društvenog proizvoda u 2026. godini, biće nastavljena ulaganja… »
Macut u poseti Vrnjačkoj Banji, obišao ključne zdravstvene i infrastrukturne projekte
Euronews pre 27 dana
Predsednik Vlade Republike Srbije prof. dr Đuro Macut boravio je danas u radnoj poseti Vrnjačkoj Banji, gde je obišao ključne zdravstvene i infrastrukturne projekte i razgovarao sa građanima i predstavnicima lokalne samouprave. Premijer Macut obišao je… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 2 satajoš 2 povezane