Povezane vesti

"Baš mi je bilo puno srce": Saša Kovačević pozvao bivšu na koncert, otkrio detalje susreta

"Baš mi je bilo puno srce": Saša Kovačević pozvao bivšu na koncert, otkrio detalje susreta

Mondo pre 1 dan
Pevač Saša Kovačević razgovarao je sa medijima pred svoj drugi beogradski koncert. On nije krio koliko mu je značila podrška kolega. Tom prilikom je spomenuo i Aleksandru Prijović koja celo veče igrala uz njegove hitove. Pogledajte fotografije Saše… »
"Ne znam da li je iko napravio takav uspeh" Saši Kovačeviću puno srce zbog Prijine podrške, duet u najavi?!

"Ne znam da li je iko napravio takav uspeh" Saši Kovačeviću puno srce zbog Prijine podrške, duet u najavi?!

Alo pre 1 dan
Iskreno o kolegama! Pevač Saša Kovačević večeras održava drugi koncert u Sava Centru, a pre početka nastupa, sumirao je utiske o prošloj večeri i istakao koliko je uživao. Na pitanje da li su se slegli utisci, odgovorio je: - Jesam, danas je opuštenije… »
Saša Kovačević na koncert pozvao bivšu devojku, pa otkrio detalje susreta: "Kad sam je ugledao..."

Saša Kovačević na koncert pozvao bivšu devojku, pa otkrio detalje susreta: "Kad sam je ugledao..."

Telegraf pre 1 dan
Popularni pevač Saša Kovačević večeras, 17. decembra, održava drugi solistički koncert u Sava Centru i tim povodom obratio se okupljenim medijima. Na samom početku Saša Kovačević sumirao je utiske sa sinoćnjeg spektakla. - Danas je opuštenije. Ne sećam… »

Vesti dana »