Повезане вести

"Баш ми је било пуно срце": Саша Ковачевић позвао бившу на концерт, открио детаље сусрета

"Баш ми је било пуно срце": Саша Ковачевић позвао бившу на концерт, открио детаље сусрета

Мондо 17.12.2025
Певач Саша Ковачевић разговарао је са медијима пред свој други београдски концерт. Он није крио колико му је значила подршка колега. Том приликом је споменуо и Александру Пријовић која цело вече играла уз његове хитове… »
"Не знам да ли је ико направио такав успех" Саши Ковачевићу пуно срце због Пријине подршке, дует у најави?!

"Не знам да ли је ико направио такав успех" Саши Ковачевићу пуно срце због Пријине подршке, дует у најави?!

Ало 17.12.2025
Искрено о колегама! Певач Саша Ковачевић вечерас одржава други концерт у Сава Центру, а пре почетка наступа, сумирао је утиске о прошлој вечери и истакао колико је уживао. На питање да ли су се слегли утисци, одговорио је: -… »
Саша Ковачевић на концерт позвао бившу девојку, па открио детаље сусрета: "Кад сам је угледао..."

Саша Ковачевић на концерт позвао бившу девојку, па открио детаље сусрета: "Кад сам је угледао..."

Телеграф 17.12.2025
Популарни певач Саша Ковачевић вечерас, 17. децембра, одржава други солистички концерт у Сава Центру и тим поводом обратио се окупљеним медијима. На самом почетку Саша Ковачевић сумирао је утиске са синоћњег спектакла. - Данас… »

Вести дана »