Povezane vesti
„Nisam je dugo video, a kad sam je juče video…“: Saši Kovačeviću bivša devojka došla na koncert, otkrio sve detalje
Nova pre 24 dana
Saša Kovačević prethodne dve večeri održao je dva solistička koncerta u Beogradu, a na iznaneđenje svih, na prvom koncertu pojavila se njegova bivša devojka Jovana. Saša Kovačević je sada otkrio kako je reagovao kada ju je ugledao u publici. „Bilo je… »
"Nisam je dugo video, a kad sam je juče video..." Saši Kovačeviću bivša devojka došla na koncert! Zvao kolege, oni nisu došli…
Kurir pre 24 dana
Saša Kovačević prethodne dve večeri održao je dva solistička koncerta u Beogradu, a na iznaneđenje svih, na prvom koncertu pojavila se njegova bivša devojka Jovana. Sale je sada otkrio kako je reagovao kada ju je ugledao u publicii - Bilo je očekivano da… »
Sandra Afrika u šok izdanju na koncertu Saše Kovačevića Sve vrvi od poznatih! Ana Sević u miniću, Sale Tropiko sa novom…
Blic pre 25 dana
Kovačević je bio zahvalan na pozitivnim kritikama i istakao razmenu emocija tokom nastupa. Među prisutnima bili su i Ćemo i Adil Maksutović. Saša Kovačević večeras održava drugi, uzastopni koncert u Sava Centru. Veliki broj poznatih došao je i danas da… »
"Nisam je video godinama, bilo mi je puno srce što je tu" Saša Kovačević na koncert pozvao bivšu, otkrio detalje njihovog…
Blic pre 25 dana
Saša Kovačević istakao je koliko mu je podrška kolega bitna Saša se zahvalio publici na pozitivnim kritikama i emocijama ostvarenom tokom nastupa. Pevač Saša Kovačević večeras održava drugi po redu koncert u Sava centru, a pre početka spektakla, sumirao… »
Vesti dana »
Veoma hladno jutro i mraz, tokom dana sunčano: Prognoza vremena za ponedeljak, 12. januar
Glas juga pre 4 minutajoš 12 povezanih
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Bosna u 14. kolu ABA lige
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih
VIDEO Jokić skočio sa klupe kad je video šta je Gordon uradio: Sve kamere bile na njemu, Denver slavio u drami uz neobičan rizik
Nova pre 33 minutajoš 10 povezanih
Vreme u Srbiji: Vanredno u 11 opština, u podne sednica štaba za vanredne situacije
Vreme pre 33 minutajoš 5 povezanih